خبر های امروز : 20
ضبط ۳۰۰۰ کیلو فرآورده دامی طی ۴۰۰۰ بازدید
شماره خبر : 7470
07:43 1404-01-25
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی هرمزگان خبر داد:
ضبط ۳۰۰۰ کیلو فرآورده دامی طی ۴۰۰۰ بازدید
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی هرمزگان، از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ و ضبط ۳ هزار کیلو فرآورده دامی طی ۴ هزار بازدید خبر داد.

عباس طالبی جونقانی، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، با اشاره به اینکه سلامت مصرف‌کنندگان و تضمین سلامت سفره غذایی از اولویت‌های دامپزشکی است، گفت: اداره‌کل دامپزشکی هرمزگان و ادارات تابعه شهرستانی، به‌صورت مستمر، ادواری و تصادفی، بر اماکن دامی و صنایع وابسته نظارت بهداشتی دارند و حفظ بهداشت عمومی و سلامت مصرف‌کنندگان را خط قرمز خود می‌دانند.

وی افزود: در راستای تحقق این اهداف، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ در دو نوبت کاری از ساعت ۸ تا ۱۴ و ۱۴ تا ۲۰ در سطح استان اجرا شد.

رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی هرمزگان ادامه داد: در قالب طرح تشدید نظارت‌های دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴، بیش از چهار هزار نوبت بازدید از واحدهای عرضه، انبارها، سردخانه‌ها، مراکز قطعه‌بندی، بسته‌بندی و کشتارگاه‌های دام و طیور در سطح استان انجام شد.

طالبی همچنین بیان داشت: این طرح با تشکیل و ساماندهی ۲۹ اکیپ ثابت و سیار شامل ۱۴ دامپزشک، ۴۵ بازرس بهداشت گوشت و ۱۲ ناظر شرعی انجام شد. در جریان این بازدیدها، بیش از سه هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف کشف، ضبط و معدوم شد.

به گفته وی، در مدت اجرای طرح، بر کشتار بیش از ۲۵۰۰ رأس دام سبک، ۱۳۰۰ رأس دام سنگین و بیش از دو میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه طیور در کشتارگاه‌های استان نظارت شد که حاصل آن، معدوم‌سازی بیش از ۳۰ هزار کیلوگرم لاشه ضبطی دام و طیور بود.

رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان هرمزگان با بیان اینکه رعایت ضوابط بهداشتی در تمام مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از دغدغه‌های اصلی این مجموعه است، گفت: در جریان اجرای طرح، ۶ مورد تخلف بهداشتی شناسایی و پس از تشکیل پرونده، به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

طالبی در پایان تصریح کرد: فعالیت‌های دامپزشکی محدود به زمان و مکان نیست و این اداره‌کل همواره با تقویت نظارت‌ها در تلاش است شاخص‌های بهداشتی را ارتقاء داده و اطمینان مصرف‌کنندگان از سلامت فرآورده‌های خام دامی را تضمین کند.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!