
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز به نقل از خبرگزاري پليس، سردار علیاکبر جاویدان، اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان در راستای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، پس از انجام کار اطلاعاتی و گشتزنیهای هدفمند، موفق به شناسایی یک محل دپو کالای قاچاق در یکی از محلات بندرعباس شدند.
وی افزود: مأموران با هماهنگی مقام قضائی به محل اعزام شدند و در بازرسی از یک منزل، هزار و ۹۸ ثوب انواع البسه و پوشاک قاچاق را کشف کردند.
این مقام انتظامی استان با اشاره به اینکه ارزش محمولههای قاچاق کشفشده به گفته کارشناسان، ۱۳ میلیارد ریال برآورد شده است، از عموم شهروندان درخواست کرد در صورت اطلاع از فعالیتهای اقتصادی غیرقانونی، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به دستگیری متهمان اقدام شود.
انتهای خبر/