
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز به نقل از خبرگزاري پليس، مهدي نيکبخت در تشريح اين خبر گفت: آنچه براي پليس مهم است، چيدمان مناسب خودروها در وروديها، خروجيها و همچنين معابر حاشيهاي بوستانها و تفرجگاهها به منظور جلوگيري از به وجود آمدن گرههاي ترافيکي و مشکلآفرين براي شهروندان است.
وي با تاکيد بر ضرورت همکاري شهروندان، مهمانان و مسافران نوروزي با پليس و پرهيز از هرگونه پارک حاشيهاي مشکلزا، مانند پارک دوبل و مورب و هرگونه بياحتياطي در رانندگي ،به رانندگان توصيه کرد با رعايت سرعت مطمئن و حفظ فاصله طولي ازبروز هرگونه تصادف جلوگيري کنند.
رئيس پليس راه هرمزگان همچنين از رانندگان خواست، پيش از آغاز رانندگي استراحت کامل داشته باشند و بيشتر از ۱۰ ساعت در شبانهروز رانندگي نکنند.
اين مسئول انتظامي عنوان کرد: تمامي تيمهاي پليس راه در ايام نوروز با استفاده از دوربينهاي کنترل سرعت نسبت به کنترل و برخورد با رانندگان متخلف در تمامي محورهاي استان اقدام مي کنند و در برخورد با رانندگان حادثهساز مجاز به کمترين مسامحه نخواهند بود.
رئيس پليس راه هرمزگان با بيان اين که سفر ايمن نيازمند همکاري رانندگان و همراهي آنها با پليس است، خاطر نشان کرد: کارکنان و کارشناسان پليس راه با آماده باش کامل و به منظور پيشگيري و کاهش حوادث رانندگي در جادههاي استان به دليل ترددهاي بالا در ايام نوروز، بصورت شبانهروزي وظيفه ذاتي خود را انجام ميدهند امري بديهي و واضح است که رانندگان و مسافران هم مقررات راهنمايي و رانندگي را در طول سفر و جادههاي فرعي و اصلي استان با جديت رعايت کنند.
انتهای خبر/