
روحالله غلامپور در گفتگو با خبرنگار حوزه اجتماعی پایگاه اطلاعرسانی «هرمز» اظهار کرد: سطح زیر کشت این محصول در منطقه ۹۰۰ هکتار است.
وی افزود: زمان کاشت این محصول در جغین از مهرماه آغاز و تا آبان ماه ادامه دارد و زمان برداشت گوجه فرنگی در منطقه جغین از اوایل بهمن ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی جغین رودان ادامه داد: بهطور میانگین از هر هکتار ۵۰ تُن محصول برداشت میشود که پیشبینی می شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۴۵هزار تُن محصول برداشت شود.
غلامپور گفت: با تغذیه به موقع، مدیریت مزرعه توسط بهره برداران و توصیههای فنی توسط کارشناسان سطح زیر کشت نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است.
وی بیان کرد: محصول برداشتی به بازارهای داخلی و به کشورهای افغانستان، عراق، روسیه و کشورهای حوزه خلیجفارس صادر میشود.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی جغین رودان خاطر نشان کرد: برنتا و بدرو از مهمترین ارقام کشت گوجه فرنگی در این منطقه است.
انتهای خبر/