خبر های امروز : 1
اقامت ۲ میلیون مسافر نوروزی در هرمزگان
شماره خبر : 7304
10:13 1404-01-06
مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان خبر داد:
اقامت ۲ میلیون مسافر نوروزی در هرمزگان
مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان گفت: از ابتدای اجرای طرح ستاد سفرهای نوروزی تاکنون، اقامت شبانه مسافران و گردشگران نوروزی در استان به ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ به نقل از ایرنا؛ محمد محسنی شامگاه سه‌شنبه در ششمین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر اظهار کرد: یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر مسافر از طریق بنادر این استان جابه‌جا و ۳۳۰ هزار خودرو به‌وسیله لندینگ‌کرافت‌ها از بنادر به جزایر منتقل شدند.

 وی بیان کرد: ورودی مسافران بدون احتساب اقامت شبانه نیز یک میلیون و ۷۲۰ هزار نفر از طریق حمل‌ونقل ریلی، زمینی و هوایی بوده است.

 دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان اظهار کرد: ستاد خدمات سفر استان به دستور استاندار و رئیس ستاد خدمات سفر بر مبنا و مولفه‌های سبز محیط زیستی کار خود را آغاز کرده و در ۲۵ نقطه از استان هرمزگان پویش‌های محیط‌زیست محور با شعارهای ساحل پاک و مقاصد بدون زباله برگزار شد.

 محسنی همچنین رضایت عمومی از خدمات سفر را یک اتفاق مهم دانست و عنوان کرد: از ابتدای نوروز تاکنون حتی یک مورد شکایت در سامانه ملی رسیدگی به شکایات ثبت نشده است که این امر نشان‌دهنده بهبود کیفیت خدمات سفر و رضایت مسافران است.

 وی از عملکرد موفق کمیته‌های چهارده‌گانه ستاد خدمات سفر، به‌ویژه در حوزه‌های ریلی، زمینی و پایانه‌های حمل‌ونقل هوایی و جاده‌ای خبر داد و تأکید کرد: تاکنون هیچ چالش و نگرانی جدی در این زمینه وجود نداشته است.

 وی ضمن اشاره به طرح‌های ایمنی مانند نه به تصادفات، پویش به رفت و طرح فاخر هلال‌احمر، گفت: نظارت‌ها برای ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی تداوم خواهد داشت.
انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!