خبر های امروز : 8
از یک اتاق ۴ متری فعالیتم آغاز کردم
شماره خبر : 7378
08:43 1404-01-18
کارآفرین هرمزگانی:
از یک اتاق ۴ متری فعالیتم آغاز کردم
یکی از کارآفرینان موفق استان هرمزگان در شهرستان جاسک است که در حوزه‌ی تولید بلدرچین فعالیت می‌کند،  با پشتکار و تلاش شبانه روزی توانسته نخستین مرکز پرورش بلدرچین و مرغ محلی را در این شهرستان راه‌اندازی کند.

سلیمان دلمرادی‌پور در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» اظهار کرد: از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را در حوزه پرورش بلدرچین از یک اتاق چهار متری در روستای سران شهرستان جاسک آغاز کردم.

این کارآفرین موفق جاسکی افزود: با توجه به علاقه‌ای که به پرندگان داشتم جهت شروع کارم ۱۰ بلدرچین در منزل نگهداری کردم و رفته رفته علاقه‌ام بیشتر شد و با دریافت وام ۱۵۰ میلیونی سپاه از صندوق کارآفرینی امید، کارم را گسترش دادم.

دلمرادی‌پور با اشاره به مقاومت بالای این پرنده در مقابل بیماری‌ها، گفت: تا به الان این بلدرچین‌ها با بیماری خاصی مواجه نشده‌اند و به دامپزشک نیازی نداشتیم و البته ما موارد بهداشتی را رعایت می‌کنیم.

 

وی یادآور شد: طول دوره جوجه‌کشی بلدرچین ۱۷ روزه است و این پرنده بلوغ زود‌رس دارد و در ۴۰ روزگی بالغ می‌شود و تخم می‌گذارد و گوشت آن هم قابل استفاده بوده و این در حالی است که هیچ کدام از طیور به این سرعت به بلوغ نمی‌رسند.

این کارآفرین موفق به میزان تولید بلدرچین‌ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در هر دوره ۲ هزار قطعه بلدرچین و مرغ محلی در این واحد تولید می‌شود.

دلمرادی‌پور با بیان اینکه در حال حاضر بیش از  پنج‌ نفر به طور مستقیم در مجموعه ما مشغول به کار هستند، اظهار کرد: ما اگر امکانات در اختیار داشته باشیم می‌توانیم تولید خود را افزایش دهیم و افراد بیشتری مشغول به کار شوند.

وی به چالش‌ها و موانع پیش روی یک کارآفرین در شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی اشاره کرد و گفت: چالش‌های بسیاری در این زمینه با کار ما در ارتباط است، اما یکی از مهم‌ترین آن‌ها بروکراسی پیچیده اداری جهت صدور مجوز فعالیت است که سبب دلسردی جوانان در این حرفه می‌شود.

این تولید کننده بلدرچین اضافه کرد: در حال حاضر فقط پروانه فعالیت جهاد کشاورزی دارم و فعالیتم در حد مشاغل خانگی است و مسئولان در صدور مجوز فعالیت سنگ‌اندازی می‌کنند.

دلمرادی‌پور یکی دیگر از مشکلات این حرفه را قطعی برق در زمان‌های مختلف عنوان کرد و افزود: پرورش بلدچین وابستگی شدید به برق دارد و قطعی‌های مکرر برق ضرر هنگفتی به واحد تولیدی ما وارد می‌کند.

وی بیان کرد: درخواست ما از مسئولان شهرستانی، حذف بروکراسی اداری جهت صدور مجوز، زمین مناسب و حمایت تسهیلات بانکی با درصد کم و تنفس‌دار که انتظار می‌رود مسئولان به خواسته‌های ما رسیدگی کنند.

این کارآفرین روستای سران جاسک با اشاره به وضعیت بازار بلدرچین از لحاظ اقتصادی در هرمزگان،گفت: برای ارائه محصولاتم به بازار با مشکل روبرو هستم و بازار فروش این پرنده بسیار ضعیف است چرا که این پرنده در هرمزگان به خوبی معرفی نشده و باید فرهنگ استفاده از تخم و گوشت بلدرچین به خاطر خواصی و مزایای فراوانی که دارد بین جامعه ترویج شود.

دلمرادی‌پور خاطر نشان کرد: کسانی که می خواهند وارد این حرفه شوند در مرحله اول باید آموزش‌های لازم را در جهت پرورش این پرنده ببینند چرا که بنده بارها شکست‌های پی در پی داشتم اما نه تنها سبب ناامیدی‌ام نشده بلکه اراده‌ام را قوی‌تر کرد.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!