تقویت اورژانس بشاگرد؛
۲ آمبولانس جدید به ناوگان بشاگرد اضافه شد
در آئینی با حضور نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان شهرستان، دو دستگاه آمبولانس مجهز به ناوگان اورژانس پیشبیمارستانی بشاگرد الحاق شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ در مراسمی با حضور سید عبدالکریم هاشمی نماینده مردم شرق استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، جمشید خرمی فرماندار شهرستان بشاگرد و جمعی از مسئولان بهداشتی، دو دستگاه آمبولانس پیشرفته به ناوگان اورژانس پیشبیمارستانی این شهرستان افزوده شد.
سید عبدالکریم هاشمی در این آیین با تأکید بر اولویت سلامت مردم گفت: تجهیز مناطق شرقی استان به امکانات درمانی، بهویژه آمبولانس، با جدیت در حال پیگیری است و این دو دستگاه با حمایت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مشارکت خیرین تأمین شدهاند.
جمشید خرمی فرماندار بشاگرد نیز با اشاره به کمبود آمبولانس در این شهرستان اظهار داشت: نبود آمبولانسهای پیشرفته یکی از مشکلات مهم حوزه درمان بود و اضافه شدن این دو دستگاه، نقش مؤثری در بهبود خدمات فوریتهای پزشکی و کاهش زمان امدادرسانی خواهد داشت.
در ادامه، حسین احمدی رئیس شبکه بهداشت و درمان بشاگرد گفت: این آمبولانسها مجهز به آخرین تجهیزات پزشکی هستند و با توجه به وسعت جغرافیایی شهرستان و پراکندگی روستاها، نقش حیاتی در نجات جان بیماران و مصدومان ایفا میکنند.
شهرستان بشاگرد بهعنوان یکی از مناطق کمتر برخوردار استان هرمزگان، همواره نیازمند تقویت زیرساختهای درمانی بوده و الحاق این آمبولانسها از مطالبات اصلی مردم منطقه به شمار میرفت.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!