یاد یاران؛
شهدای شاخص هرمزگان را بیشتر بشناسید2+تصاویر

مردمان جنوبیترین نقطه کشور با شنیدن آغاز جنگ و ندای امام خمینی (ره)؛ مانند دریا در یک روز طوفانی پرتلاطم شدند و خودشان را به خط مقدم رساندند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ شهدا با رفتنشان درس اخلاص و ایثار را برای ما مشق کردند؛ آنها در حساسترین شرایط کشور مرد میدان شدن و تا پای جان برای حفظ جان، مال و ناموس کشور ایستادند.
جنگ تحمیلی ایران و عراق که آغاز شد از جایجای ایران خود را به میدانهای حق علیه باطل رساندند تا ذرهای از خاک پاک کشورمان به دست نااهلان نیفتد.
مردمان جنوبیترین نقطه کشور نیز با شنیدن آغاز جنگ و ندای امام خمینی (ره)؛ مانند دریا در یک روز طوفانی پرتلاطم شدند و خودشان را به خط مقدم رساندند.
در این گزارش با بخشی از زندگینامه شهدای استان هرمزگان آشنا میشویم.
انتهای خبر/

شهید علی خواستگار نهم آذر ۱۳۲۶، در روستای سرخا تابعه شهرستان بندرعباس دیده به جهان گشود. پدرش احمد، کشاورز بود و مادرش ملک نام داشت. تا دوم نهضت سوادآموزی درس خواند. سال ۱۳۵۰ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. بهعنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. دهم اردیبهشت ۱۳۶۱، در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای شهرستان زادگاهش واقع است.

شهید علی محمودی تختی چهارم مرداد ۱۳۴۰، در روستای تخت تابعه شهرستان بندرعباس به دنیا آمد. پدرش احمد و مادرش کنیز نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. کارمند نیروی دریایی ارتش بود. سال ۱۳۶۱ ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. بیست و نهم فروردین ۱۳۶۷، در بندرعباس بر اثر حمله نیروهای آمریکایی به شناور نیروی دریایی در خلیجفارس به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد. شهید حسن ذاکری قشمی یکم آذر ۱۳۵۰، در شهرستان قشم چشم به جهان گشود. پدرش محمد، بنا بود و مادرش فضه نام داشت. دانشآموز سوم راهنمایی بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفتم فروردین ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر و سینه، شهید شد. مزار او در زادگاهش واقع است.

شهید حسین مسعودی یکم اردیبهشت ۱۳۴۵، در روستای سلطانآباد تابعه شهرستان حاجیآباد به دنیا آمد. پدرش غلامعباس، کشاورزی میکرد و مادرش فاطمه نام داشت. تا پایان دوره کاردانی در رشته امور پرورشی درس خواند. معلم بود. بهعنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. چهارم فروردین ۱۳۶۵، در امالرصاص عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکر او را در زادگاهش به خاک سپردند.

شهید محمد گلزاری یکم فروردین ۱۳۲۷، در جزیره هرمز تابعه شهرستان قشم چشم به جهان گشود. پدرش علی، ماهیگیر بود و مادرش معصومه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. سال ۱۳۴۶ ازدواج کرد و صاحب سه پسر و دو دختر شد. بهعنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. دهم اردیبهشت ۱۳۶۱، در منطقه سید جابر - عملیات بیتالمقدس - بر اثر اصابت ترکش به سر و سینه، شهید شد. مزار او در گلزار زادگاهش واقع است

شهید غلامعباس شیخی فینی یکم آبان ۱۳۴۰، در بخش جاسک تابعه شهرستان بندر جاسک به دنیا آمد. پدرش علی، استوار دوم ژاندارمری بود و مادرش مریم نام داشت. تا سوم هنرستان در رشته الکترونیک درس خواند. بهعنوان سرباز ژاندارمری در جبهه حضور یافت. دوازدهم خرداد ۱۳۶۰، در اروندرود آبادان بر اثر اصابت گلوله به پیشانی، شهید شد. پیکرش را در گلزار شهدای شهرستان بندرعباس به خاک سپردند. برادرش حمید نیز به شهادت رسیده است.

شهید «اسحاق اسطحی» بیستم دیماه ۱۳۴۴، در شهرستان بندرعباس به دنیا آمد. پدرش غلام، در دادگستری کار میکرد و مادرش جاریه نام داشت. دانشآموز سوم راهنمایی بود. بهعنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. دهم تیرماه ۱۳۶۵، با سمت تخریبچی در قلاویزان توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به پیشانی و قلب، شهید شد. مدفن او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است.

شهید سید ابوالفضل عمرانی یکم آذرماه ۱۳۴۵، در روستای سلخ تابعه شهرستان قشم دیده به جهان گشود. پدرش سیدحسین، استوار دوم ژاندارمری بود و مادرش مریم نام داشت. تا دوم راهنمایی درس خواند. بهعنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. پنجم فروردین ۱۳۶۱، در دشت عباس توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. پیکرش را در گلزار شهدای شهرستان بندرعباس به خاک سپردند. انتهای خبر/