خبر های امروز : 19
سیاسی | - شماره خبر : 6103
1403-09-29 11:31 https://hormoz.ir/short/4X3yB
امام‌جمعه خمیر:
ترس رنگ و بوی آرامش جامعه می‌گیرد
امام‌جمعه خمیر گفت: ترس باعث محرومیت جامعه و فرد می‌شود و رنگ و بوی آرامش را هرگز نخواهد دید، زیرا که از اساس نمی‌تواند منافع و مصالح خودش را در برابر ظالم‌ها و قلدران دنیا مطالبه کند.

حجت‌الاسلام شعیب صالحی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به توضیح حکمت ۲۱ نهج‌البلاغه پرداخت و اظهار کرد: در این حکمت نکات بسیار ارزشمندی درباره اخلاق در زندگی فردی و اجتماعی بیان شده است.

امام جمعه بندر خمیر بیان کرد: امیر المومنین (ع) در این حکمت عوامل امیدواری در زندگی انسان را برمی‌شمارد که باعث پیشرفت و اثرگذاری او در جامعه می‌شود یا اینکه باعث محرومیت، ناامیدی و انزوا در زندگی فرد می‌شود.

وی با بیان اینکه ترس یکی از ویژگی‌های است که انسان را به سمت ناامیدی سوق می‌دهد، افزود: اگر امام راحل (ره) برای ادامه مسیر انقلاب ترس در دل داشت همان روزهای نخست نهضت شکست می‌خورد و امثال شهید سید حسن نصرالله‌ها، یحیی سنوار ها و اسماعیل هنیه ها و دیگر شهدای مقاومت با شجاعت و نترسی از مواضع جبهه مقاومت دفاع کردند تا خدا به آنها مقام ارزشمند شهید داد.

صالحی ادامه داد: همین از خودگذشتگی‌ها و ایثار و نداشتن ترس از استکبار جهانی شهدای مقاومت است که امروز معادلات رژیم صهیونیستی را به هم زده و نخست‌وزیر این رژیم معترف می‌شود که از تمامی جهات در محاصره مقاومت است اینها همه دستاورد ایمان و نترسی از دشمنان است.

به گفته امام‌جمعه بندر خمیر، امروز آنچه دشمن به دنبال آن است ایجاد ترس در قلوب مردم است که آنها را به آینده مقاومت ناامید سازد و بین آنها با نظام فاصله ایجاد کند و این آثار سیاسی ترس در جامعه است.

وی در بخش دیگر از فرایند ترس که در زندگی فردی است، عنوان کرد: قرآن کریم ترس را این‌گونه توضیح می‌دهد که فردی می‌خواهد انفاق کند و به نیازمندی کمک کند، شیطان وارد عمل می‌شود و او را می‌ترساند که اگر به او کمک کردی خودت فقیر خواهی شد و این حربه سبب می‌شود گاهی شخص انفاق نکند.

صالحی عنوان کرد: لذا امیر المومنین علیه‌السلام می‌فرماید: اولین گام برای ناامیدشدن ترسیدن است اگر کسی یا جامعه ناامیدی را ببینید و بر آن غلبه نکند در پایان آن جامعه دچار مشکلات و محرومیت‌ها و لغزش می‌شود.

امام‌جمعه خمیر ادامه داد: ترس در زندگی فردی تا جای گسترش می‌یابد که شخص از ترس فقر ازدواج که سنتی الهی را انجام نمی‌دهد یا کسانی که ازدواج کرده؛ اما به دنبال بچه‌دار شدند نیستند و آینده را بر اساس ترس و ناامیدی ترسیم می‌کنند و در همین راستا پیامبر اسلام (ص) می‌فرماید: تاجر ترسو به‌جای نمی‌رسد و تاجر باید شجاع باشد.

وی خاطرنشان کرد: پس ترس باعث محرومیت جامعه و فرد می‌شود و رنگ و بوی آرامش را هرگز نخواهد دید، زیرا که از اساس نمی‌تواند منافع و مصالح خودش را در برابر ظالم‌ها و قلدران دنیا مطالبه کند.

انتهای خبر/ 

نظرات