خبر های امروز : 2
سیاسی | - شماره خبر : 5830
1403-09-06 06:57 https://hormoz.ir/short/VM2Kv
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان:
بسیج، مکتب مردی از بطن اسلام است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: بسیج یک مکتب از بطن است که در طول تاریخ پر افتخار خود فعالیت‌های چشمگیری برای پیشبرد اهداف انقلاب و حرکت های مردمی از خود به یادگار گذاشته است.

حجت‌الاسلام محمد ایمانی‌فرد در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» اظهار کرد: بسیج یک مکتب و تفکر از بطن اسلام است که تاروپود آن با مردم عجین شده است و در طول تاریخ پر افتخار خود از آغاز انقلاب اسلامی در تمامی عرصه حرف‌های شنیدنی و فعالیت‌های چشمگیری برای پیشبرد نظام اسلامی و حرکت‌های مردمی انجام داده است.

وی افزود: بسیج از دوران شروع خود که در هشت سال دفاع مقدس چنان رشادت‌ها و ایثارگری‌ها را در تاریخ ایران رقم زد همواره یاور مردمی و بدون چشم داشت به حرکت خود ادامه داده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: خدماتی که در سیل و زلزله و کرونا و دیگر بلاهای طبیعی و غیرطبیعی که کشور ما را دستخوش تحول کرد؛ اما یک‌قدم از کمک‌ها و ایستادگی این نهاد مردمی انقلاب اسلامی دستخوش تغییر نشد؛ بلکه در تنوع و نوع خدمت و به‌روزرسانی آن افزوده شد.

ایمانی‌فرد ادامه داد: خدمات بسیج نه‌تنها در گسترش فرهنگ بلکه در گستره علم و دانش نیز باوجود جوانان مستعد چرخ علمی کشور را به حرکت درآورده و در زمینه اقتصادی نیز همواره می‌کوشد باری از دوش دولت‌ها کاهش دهد و اقتصاد مقاومتی که از منویات مقام معظم رهبری بوده است را در کشور ادامه دهد.

وی در ادامه اضافه کرد: بسیج مردمی در طول حرکت انقلاب به‌صورت تخصصی‌تر و فداکارتر از روزهای قبل خود در مسیر انقلاب گام برداشته است و این تخصص‌ها در بسیاری از موضوعات از اقتصادی و اجتماعی و سایر است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان عنوان کرد: یکی از محورهای که در بسیج بر اساس منویات مقام معظم رهبری در حوزه اجتماعی دنبال می‌شود پرداختن به سبک زندگی اسلامی ایرانی است که دشمن والاترین نهاد را هدف قرار داده است و از این رهگذر می‌خواهد به اهداف خود دست یابد.

وی بیان داشت: پیاده‌سازی اخلاق اسلامی بر اساس الگوهای موفق در طول تاریخ اسلام و آشنایی نسل جوان از مرد و زن و دختر و پسر را می‌توان به‌عنوان یک هدف والا در جهت تمدن نوین اسلامی دانست که فضائل اخلاقی را در جامعه گسترش و از افزایش بی‌اخلاقی‌ها جلوگیری می‌کند.

انتهای خبر/

نظرات