حالت تاریک

امروز : یکشنبه, 1403/05/07 | 2024/07/28

Logo

رئیس گروه توسعه آبزیان شیلات هرمزگان:

۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان تولید شد

۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان تولید شد

رئیس گروه توسعه آبزیان آب‌های داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان گفت: سهیمه ۱۰ هزار قطعه‌ای بچه ماهی خاویاری به استان هرمزگان تخصیص یافته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، سیروس برازنده با اشاره به ظرفیت خوب استان هرمزگان در پرورش ماهیان خاویاری و موفقیت‌های استان هرمزگان در این عرصه اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته، موفق به تولید بیش از ۲۵ تن ماهی خاویاری در شهرستان های بندرعباس، رودان، میناب و حاجی‌آباد استان هرمزگان شده‌ایم.

وی با بیان اینکه اختصاص سهمیه بچه ماهی خاویاری به پرورش دهندگان ماهیان خاویاری استان هرمزگان از ابتدای سال۱۴۰۳ در سه نوبت به همت سازمان شیلات ایران صورت گرفته است گفت: بچه‌ماهی‌های خاویاری اختصاص یافته از گونه‌های فیل ماهی وسیبری است.

برازنده تصریح کرد:اول ۲۶۵۰قطعه بچه ماهی ۱۰ گرمی فیل ماهی، مرحله دوم، ۵ هزار قطعه بچه ماهی سیبری و در مرحله سوم ۲۷۰۰قطعه بچه ماهی فیل در استخرهای پرورش ماهی خاویاری به استان هرمزگان اختصاص داده شده است.

رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان افزود: پرورش ماهیان خاویاری نخستین‌ بار، سال۹۵ به صورت طرح آزمایشی در شهرستان حاجی‌آباد با۳۵۰ قطعه بچه ماهی خاویاری از گونه‌های فیل ماهی آغاز شد و اکنون با گذشت هشت سال از تولید ماهیان خاویاری در هرمزگان و توسعه مزرعه‌های پرورش این نوع آبزی، به یکی از فعالیت‌های پر رونق بخش شیلات هرمزگان تبدیل شده است.

برازنده گفت: پرورش ماهی خاویاری در شهرهای غیرساحلی ، افزایش سهم پروتئین آبزیان در سبد غذایی شهرهای غیرساحلی، حرکت در مسیر تامین و ارتقای امنیت غذایی، استفاده چندمنظوره از منابع آب شیرین، افزایش بهره‌وری و فعال‌سازی ظرفیت‌های جدید توسعه آبزی‌پروری استان، ایجاد تنوع گونه‌ای در پرورش آبزیان، افزایش بهره‌وری و تولید و رونق معیشت کشاورزان از مهم‌ترین مزایای اجرای طرح پرورش ماهی خاویاری در هرمزگان است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از