خبر های امروز : 7
مهم‌ترین هدف دشمن ناامیدسازی مردم است
شماره خبر : 7195
15:29 1403-12-24
امام‌جمعه حاجی‌آباد:
مهم‌ترین هدف دشمن ناامیدسازی مردم است
امام‌جمعه حاجی‌آباد گفت: تمام سعی تلاش دشمن در ایجاد ناامیدی در بین مردم است و از سوی دیگر نیز یکی از مهم‌ترین رسالت‌های جبهه رسانه‌ای و تبیینی انقلاب اسلامی فراهم‌سازی آرامش، نشاط و امیدواری در بین مردم است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی دُری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان حاجی‌آباد گفت: امام علی علیه‌السلام می‌فرمایند خداوند متعال نهایت رضایت خود در تقوای بندگان قرار داده است، یعنی اگر ما می‌خواهیم رضایت خداوند را به دست بیاوریم باید تقوا الهی را رعایت کنیم و در زندگی خود در این زمینه بسیار دقت کنیم تا موجب رضایت و خشنودی خداوند متعال شویم؛ چراکه درخواست خداوند از بندگانش رعایت تقوا است و در واقع بهترین انسان‌ها نزد خداوند باتقواترین انسان‌ها هستند.
 
درُی بیان کرد: این روزها مبلغین در شهرها و روستاها به‌صورت گسترده در حال فعالیت هستند و ما مردم هم باید از این فرصت خوب در ماه مبارک رمضان استفاده کنیم و حتی در زمان‌های متعددی دیگر مانند ماه محرم و صفر نیز باید مبلغین را به شهر و روستای خودمان دعوت کنیم؛ چراکه حضور مبلغین و آموزش احکام و برپایی مراسمات مذهبی موجب تقویت روحیه معنوی نوجوانان و جوانان می‌شود.
 
 امام‌جمعه حاجی‌آباد گفت: تمام سعی تلاش دشمن در ایجاد ناامیدی در بین مردم است و از سوی دیگر نیز یکی از مهم‌ترین رسالت‌های جبهه رسانه‌ای و تبیینی انقلاب اسلامی فراهم‌سازی آرامش، نشاط و امیدواری در بین مردم است و تجربه نشان داده است که ایجاد امید و آرامش، در سرعت پیشرفت‌ها و رسیدن به اهداف بسیار تأثیرگذار است.
 
 دُری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان کشور گفت: اقتصاد ایران در دهه اخیر با چالش‌های متعددی از جمله تحریم‌های ظالمانه خارجی، ضعف‌های ساختاری داخلی و ناکارآمدی برخی سیاست‌گذاری‌ها روبرو شده و اکنون نیز انسجام دستگاه‌ها، سرعت در تصمیم‌گیری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی کشور از راهکار مقابله با این چالش‌ها است که مسئولین کشور باید با استفاده از این راهکارها مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را برطرف کنند .
 
 امام‌جمعه حاجی‌آباد افزود: در ماه مبارک رمضان طرح ملی زندگی آیه‌ها در کشور در حال اجرا است و در این طرح ۳۰ آیه با شعار بخوانیم، حفظ کنیم و زندگی کنیم انتخاب شده که امیدواریم مردم عزیز در اجرای این طرح زیبا مشارکت گسترده‌ای داشته باشند.
انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!