معیشت و اشتغال خانواده‌های زندانیان تأمین می‌شود
شماره خبر : 8149
01:31 1404-03-07
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان:
معیشت و اشتغال خانواده‌های زندانیان تأمین می‌شود
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان با بیان اینکه خدمات معیشتی، توانمندسازی و اشتغال برای خانواده‌های زندانیان در دستور کار است، گفت: این حمایت‌ها در قالب بسته‌های «تک‌خدمتی» و «چندخدمتی» ارائه می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، حمید باسره، عصر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران از شرایط و ضوابط بهره‌مندی خانواده‌های زندانیان نیازمند از خدمات این نهاد خبر داد و گفت: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی معاونت حمایت و سلامت خانواده، چنانچه سرپرست خانوار به دلیل محکومیت قضایی در زندان به‌سر ببرد، اعضای خانواده وی می‌توانند با معرفی‌نامه رسمی از حوزه مددکاری اداره زندان‌ها، تحت حمایت کمیته امداد قرار گیرند.

وی افزود: اولویت اصلی در پذیرش این خانواده‌ها، وضعیت اقتصادی آن‌هاست و تنها خانواده‌هایی که در دهک‌های پایین درآمدی قرار دارند و پس از بررسی‌های میدانی، نیازمند بودن‌شان به تأیید مددکاران برسد، امکان برخورداری از خدمات امداد را خواهند داشت.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان ادامه داد: حمایت‌ها در قالب بسته‌های «تک‌خدمتی» و «چندخدمتی» ارائه می‌شود و بسته به نوع نیاز، شامل کمک‌هزینه تأمین اجاره‌بها یا ودیعه مسکن، حمایت از تحصیل فرزندان، تأمین جهیزیه نوعروسان خانواده‌های زندانیان، مشاوره و تسهیلات اشتغال، و حتی ساخت مسکن برای خانواده‌هایی است که سرپرست آنان محکوم به حبس ابد شده است.

باسره با بیان اینکه این حمایت‌ها در دوران محکومیت سرپرست خانوار تداوم می‌یابد، تصریح کرد: خدمات توانمندسازی نیز برای این گروه در نظر گرفته شده است؛ به‌نحوی که در صورت واجد شرایط بودن، مددجویان می‌توانند از آموزش‌های مهارتی، کاریابی، تسهیلات قرض‌الحسنه مشاغل خانگی و طرح‌های خوداشتغالی بهره‌مند شده و با راه‌اندازی کسب‌وکار، به استقلال مالی دست یابند.

وی با اشاره به جمعیت مددجویان تحت پوشش در استان، اظهار داشت: در حال حاضر ۸۸ هزار و ۹۹۷ خانوار در هرمزگان از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند. همچنین براساس تفاهم‌نامه با سازمان زندان‌ها، امکان ادامه حمایت از خانواده زندانیان تا سه ماه پس از آزادی سرپرست خانوار نیز فراهم شده است؛ این اقدام با هدف ایجاد فرصت برای بازیابی شرایط اقتصادی و یافتن مسیر اشتغال انجام می‌شود.

باسره در پایان تأکید کرد: نگاه کمیته امداد به خانواده زندانیان، نگاهی حمایت‌گرانه و انسانی است تا مانع از گسست اجتماعی و آسیب‌های ثانویه ناشی از حبس سرپرست شود و بتوان با ارائه خدمات متنوع، زمینه‌ توانمندسازی واقعی این خانواده‌ها را فراهم ساخت.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!