به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز، مسعود بارانی با اشاره به لزوم تسریع در راستای اجرا وبهرهبرداری پروژههای صید و صیادی و آبزیپروری گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته و بدون شک میتوان از شیلات به عنوان محور طلایی توسعه پایدار استان هرمزگان و همچنین یکی از ارکان تحقق شعار سال در استان هرمزگان یاد کرد.
وی افزود: تداوم جهش در حوزه شيلات مستلزم تداوم حمایت، تلاش و مديريت جهادي است که خوشبختانه با فعالیتهای در حال انجام آیندهای روشن برای صنعت شیلات در استان هرمزگان انتظار میرود.
مدیرکل شیلات هرمزگان بیان کرد: استفاده از نرمافزارها و روشهای نوین مدیریتی موجب افزایش راندمان، بررسی و نظارت دقیق تر و گزارشگیری آسانتر میشود.
مسعودی، مدیریت اثربخش و زمانبندی قابل درک پروژه، کسب بهرهوری سریع، دسترسی سریع به اطلاعات مورد نیاز، نظارت بهتر بر منابع سازمانی و مالی را مزایای استفاده از MSP در پروژهها خواند.
وی با تاکید بر اقدامات جدی در زمینه توسعه زیستگاههای مصنوعی و احداث مراکز بازسازی ذخائر آبزیان گفت: علاوه بر بازسازی و احیای ذخایر یکی از مأموریتهای اصلی شیلات برنامهریزی و پیگیری اجرای پروژههای شیلاتی از جمله پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو برای افزایش تولید و نیز ایجاد اشتغال جدید در نوار ساحی است.
مدیرکل شیلات هرمزگان تاکید کرد: کلیه همکاران و روسای شیلات مناطق میبایست با تمام توان درجهت ارتقای تولید تلاش کرده و برای برنامهریزی بهتر و زمان بندی مناسبتر از برنامه نرم افزار msp استفاده بهینه کنند.
گفتنی است، در این نشست حاضران درجلسه به بیان مسائل و چالشها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.
منبع: روابط عمومی شیلات هرمزگان