حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/04/19 شمسی | 2025/07/10 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
خودرو حامل لوازم‌خانگی قاچاق در توقیف پلیس پارسیان
سرپرست فرماندهی انتظامی پارسیان خبر داد:

خودرو حامل لوازم‌خانگی قاچاق در توقیف پلیس پارسیان

سرپرست فرماندهی انتظامی پارسیان گفت: با تلاش مأموران انتظامی پلیس آگاهی شهرستان پارسیان در بازرسی از یک دستگاه خودرو وانت ۳۲ دستگاه لوازم‌خانگی قاچاق کشف و ضبط شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ به نقل از خبرگزاری پلیس؛ شریفی اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان پارسیان روز گذشته حین گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری محور مواصلاتی پارسیان به بندر لنگه به یک دستگاه خودرو وانت نیسان مشکوک شده و دستور توقف دادند.
 
 وی افزود: مأموران جهت بررسی خودرو مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن تعداد ۳۲ دستگاه انواع لوازم‌خانگی قاچاق کشف و دراین‌رابطه یک متهم راننده خودرو را دستگیر کردند.
 
شریفی ارزش مالی کالاهای قاچاق کشف شده از این خودرو را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی یک میلیارد ریال عنوان مطرح کرد: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.
 
 این مسئول انتظامی، تصریح کرد: ازآنجایی‌که یکی از مهم‌ترین وظایف انتظامی مقابله با قاچاق کالا و ارز است، پلیس به‌صورت شبانه‌روز در این مسیر با هوشیاری و اقتدار تلاش می‌کند.
انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!