
قائممقام کمیته امداد هرمزگان خبر داد:
خدمات رایگان دندانپزشکی به نیازمندان بندرعباسی
قائم مقام کمیته امداد هرمزگان از برگزاری اردوی جهادی و ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به نیازمندان بندرعباسی توسط گروه جهادی دهکده جهادی در دبستان گله داری در شهرک توحید بندرعباس خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ حسن زامیران، در حاشیه بازدید از اردوی ارائه خدمات گروه جهادی داندانپزشکی به نیازمندان گفت: با همکاری کمیته امداد، دانشگاه علوم پزشکی، شرکت پالایش نفت آفتاب و آموزش و پرورش، به منظور ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان در محلات کم برخودار ، به همت و پیگیری قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی کمیته امداد استان در قالب پویش «حال خوب» یک گروه جهاد دندانپزشکی در دبستان گله داری در شهرک توحید بندرعباس جهت ارائه خدمات به مردم شریف این منطقه مستقر شدند.
وی افزود: گروه جهادی دهکده جهادی متشکل از هشت دندانپزشک با همراهی هشت دستیار در این اردوی دو روزه بیش از ۳۰۰ خدمت رایگان دندانپزشکی در سه شیفت کاری به متقاضیان ارائه میدهند.
قائم مقام کمیته امداد هرمزگان ادامه داد: برنامه داریم ان شاءالله تا پایان امسال با برپایی چهار تا پنج اردوی جهادی دیگر با همکاری گروههای جهادی در بندرعباس، با هدف خدمات رسانی پزشکی و دندانپزشکی به نیازمندان و به ویژه افراد تحت پوشش کمیته امداد به صورت رایگان داشته باشیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!