حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/04/15 شمسی | 2025/07/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
فرماندار رودان تاکید کرد:

تامین کالاهای‌اساسی در ماه‌رمضان و نوروز در رودان

تامین کالاهای‌اساسی در ماه‌رمضان و نوروز در رودان

فرماندار رودان با اشاره به تامین ۱۲۰ تن انواع کالاهای اساسی در سطح شهرستان تاکنون گفت: کالاهای اساسی مورد نیاز مردم شهرستان در ماه مبارک رمضان و نوروز تأمین شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ عبدالرضا سالاری در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان رودان اظهار کرد: ۶۵ تن برنج، ۳۷ تن شکر، ۱۵ تن مرغ منجمد، یک و نیم تن گوشت منجمد برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان جذب شده که روند توزیع آن هم در حال انجام است.

وی با بیان اینکه ۱۲ مباشر در سطح شهرستان توزیع اقلام اساسی را بر عهده دارند، افزود: تاکنون ۲ تن پرتقال و ۲ تن سیب نیز برای میوه شب عید تامین شده که در حال توزیع است.

فرماندار رودان با تأکید بر تشدید نظارت بر بازار با هدف از برخورد جدی با هرگونه تخلفی خبر داد و خاطر نشان کرد: در بحث سلامت، کیفیت و قیمت، نظارت ویژه‌ای ضرورت دارد و مدیران شهرستان باید در امور حوزه خود در شهرستان نظارت داشته باشند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!