
شماره خبر : 8047
13:07 1404-02-29
مدیرعامل آبفا هرمزگان خبر داد:
بهرهبرداری از چاه جدید آب شرب مجتمع خیرآباد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از تکمیل عملیات حفاری و تجهیز یک حلقه چاه در منطقه گشوئیه به منظور تأمین آب شرب مجتمع خیرآباد شهرستان رودان خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، عبدالحمید حمزهپور امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تکمیل عملیات حفاری و تجهیز یک حلقه چاه در منطقه گشوئیه به منظور تأمین آب شرب مجتمع خیرآباد شهرستان رودان و استفاده از اعتبارات طرح جهاد آبرسانی برای اجرای این پروژه اظهار داشت: با بهرهبرداری از این چاه، مشکل تأمین آب پایدار چندین روستا در شهرستان رودان برطرف شده است.
وی افزود: با راهاندازی این چاه، نیاز آبی روستاهای خیرآباد، پشته خیرآباد، نزک، وزیری و کهنشوئیه تأمین شده و جمعیتی بیش از ۴ هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شدند.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان هرمزگان در پایان، میزان اعتبار صرفشده برای اجرای این طرح را ۵۵ میلیارد ریال اعلام کرد.
انتهای خبر/