
یادداشت؛
با مصاحبه رئیسجمهور چگونه برخورد کنیم؟
از دیدارهای دیپلماتیک پزشکیان در آذربایجان گرفته تا مصاحبه اخیر وی با رسانه آمریکایی. این مسئلهها را چگونه مدیریت کنیم؟
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ جواد بیژنی کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان نوشت: در ایام اخیر سبک مواجهه دیپلماتیک رئیسجمهور و شیوه پاسخ وی به سؤالات موجب مباحث فراوانی در جامعه شد. از دیدارهای دیپلماتیک در آذربایجان گرفته تا مصاحبه اخیر وی با رسانه آمریکایی. این مسئلهها را چگونه مدیریت کنیم؟
نبایدها:
۱. اتفاق تازهای رخ نداده. مواجهههای ایشان دارای نقاط قوت و ضعفی است. باید همه را در کنار هم دید. سنگینتر کردن کفه کاستیها به سود منافع ملی ایرانیان نیست. اغلب اوقات باید ضعفها را در فضای رسانه پوشاند.
۲. رئیسجمهور باوجود صداقت ذاتی ولی به دلیل آشنایی اندک با پیچیدگیهای سیاسی زمانه، بهویژه در برخورد با سؤالات حرفهای رسانهها، گاه نمیتواند آن طور که از دومین مقام جمهوری اسلامی انتظار میرود از عهده سؤالات برآید. اما این نباید مستمسکی برای سرزنش دائمی وی قرار بگیرد.
۳. جامعه انقلابی بهعنوان رقبای پیشین دوره انتخابات، باید از موضع رقابت با «رئیسجمهور» خارج شده و به موضع حامی «رئیسجمهور» تغییر مکان دهند. اینجا مسئله پزشکیان نیست، بلکه جایگاه «رئیسجمهور اسلامی ایران» مورد نظر است. باید متوجه باشیم که نکوهش دائمی ایشان به دلیل ضعفها هیچ آوردهای برای منافع ملی ما ندارد.
۴. حداقل طی دوره تهدیدات خارجی فهم زمانه جنگ باید بهاندازه کافی ذهن ما را به امور مهمتر، ملی و فراملی رهنمون سازد که از نقدهای درونی عبور کنیم.
بایدها:
۱. برای آنها که دغدغه امر به معروف دارند، گفتمان را نقد کنیم، بدون اینکه موجب تضعیف «رئیسجمهور» بهعنوان «منکر» شویم. پیوستگی آمریکا با رژیم صهیونی را با ذکر شواهد تاریخی و اسناد امروزی بازگویی کنیم.
۲. از نقد این گفتمان هم بهسرعت عبور کنیم و جامعه را به موضوعات مهمتر سوق بدهیم. اگر ما دائماً در جورچین موضوعهای برساخته رسانهها گیر کنیم، همیشه منفعل و بازی خور باقی خواهیم ماند نه فعال و بازیساز.
۳. میفرمایید چه موضوعات مهمتری برای پرداخت وجود دارد؟
تبیین پیروزی تاریخی ملت ایران بر دشمن کینهتوز و کودککش/ ضربات لهکننده و بیچاره ساز که بر پیکر دشمن وحشی وارد آوردیم/ شیوههای حفظ همبستگی ملی و مکتبی/ قدردانی از اضلاع قدرتساز میهن: رهبر، مردم، نیروهای مسلح/ تقویت دشمنشناسی جامعه با مقایسه مثالهای تاریخی با حوادث نوپدید/ تشریح روحیات، سبک مدیریت و زندگی شهدای غدیر برای اسوه سازی در سطوح مختلف جامعه بهویژه برای مدیران و...
۴. یادمان باشد دشمن یا دوستان نادان مسائل دارای درجه اهمیت اندک را به صدر میآورند؛ ولی این عقلای قوم هستند که میبایست سطحبندی اهمیت رخدادها را بهدرستی اعمال کنند.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!