
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی خبر داد:
انتقال ۵ مصدوم حادثه بندر شهیدرجایی به شیراز
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از اعزام پنج مصدوم حادثه انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس طی دو روز متوالی توسط هواپیمای بال ثابت اورژانس هوایی به شیراز خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ به نقل از فارس؛ حسین قاسمی اعلام کرد: طی روزهای ۷ و ۸ اردیبهشتماه جاری، پنج مصدوم حادثه انفجار اسکله شهید رجایی توسط بال ثابت اورژانس هوایی به شیراز منتقل شدند.
وی افزود: در تاریخ ۷ اردیبهشت، سه نفر از مصدومان که دچار صدمات چشمی شده بودند، اعزام شدند و در تاریخ ۸ اردیبهشت نیز دو مصدوم دیگر شامل یک نفر با شکستگی مهرههای کمری و یک نفر با سوختگی ۵۰ درصد در اندام تحتانی، فوقانی و ناحیه صورت، با تیمهای پزشکی متشکل از حسین امامبخش، مسعود عامری، عبدالهادی رنجبر و حامد شرفی به شیراز انتقال یافتند.
قاسمی ضمن قدردانی از کارشناسان اعزام و پرسنل پرواز بال ثابت اورژانس هوایی، تصریح کرد: از زمان وقوع حادثه و با هماهنگی جعفر میعادفر، رئیس اورژانس کشور، هواپیمای بال ثابت اورژانس هوایی در فرودگاه بندرعباس در آمادهباش کامل قرار داشته و تا اطلاع ثانوی برای اعزام سریع مصدومان این حادثه تلخ فعال خواهد بود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!