حالت تاریک

امروز : یکشنبه, 1403/05/07 | 2024/07/28

Logo

مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی هرمزگان خبر داد:

آغاز برداشت انبه نارس از باغات هرمزگان

آغاز برداشت انبه نارس از باغات هرمزگان

مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی هرمزگان از برداشت انبه نارس از 2 هزار و ۸۰۰ هکتار باغ‌های هرمزگان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، شیخ‌زاده پیش بینی کرد: امسال ۲۸ هزار تن محصول انبه برداشت شود که به‌علت کاهش بارندگی‌ها،۱۰ درصد کمتر از پارسال است.

وی افزود: ۶۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت که بصورت ترشی و شوری استفاده می‌شود.

برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.

مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مهم‌ترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس تولید می‌شود؛ هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.

معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: پنج واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۴ هزار تن در استان فعال است.

مجید کمالی افزود: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید می‌شود که علاوه بر مصرف داخل، به کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ، بی و سی، کربوهیدرات ها، اسید‌های چرب، پروتئین ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه‌ها شهرت دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از