
یادداشت؛
«ای ایران» بخوان
در کربلای ایران، هرچند باز هم لشکر خوبان از نظر ابزارهای مادی با دشمنان خود قابلقیاس نبود اما مردم مردانه پشت رهبر خود در دفاع از میهن و استقلال و عزتشان ایستادند.
حامد آزادی فعال اجتماعی و رسانهای هرمزگان در یادداشتی اختصاصی برای پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» نوشت: عاشورا برای ما ایرانیان همیشه چیزی فراتر از قطعهای از تاریخ بوده است. عاشورا چیزهایی دارد که در هیچ مکتب و ایدئولوژی دیگری یافت نمیشود. چیزی که هویت جمعی ما را شکل داده و به آن معنا میدهد. عاشورا واحد درسهایی است که هرگز گذر زمان از ارزش و اعتبار آن نمیکاهد و گویی هرچه میگذرد اهمیت و عمق این درسها بیشتر نمایان میشود. ملتی که عاشورا و درسهای آن را میشناسد، در تندباد حوادث و در مهلکههای خطیر، دچار سردرگمی و ضعف و تزلزل نمیشود و خود را نمیبازد.
عاشورای امسال برای ملت ایران رنگ و بوی دیگری دارد.
این عزاداری تاریخی و هویتی، مصادف شده است با جنگی تحمیلی که شباهتهای قابلتوجهی با عاشورای امام حسین علیهالسلام دارد. یزید در سال ۲۵ هجری قمری از اباعبدالله الحسین علیهالسلام بیعت و قبول استیلای طاغوت را میخواست و یزید زمان ما نیز در سال ۵۴۵۴ هجری خورشیدی از ما همین را میخواست؛ تسلیم بیقید و شرط!
امام حسین علیهالسلام تن به ذلت و تسلیم نداد و در این راه از بذل جان خود و خانواده و بهترین یارانش نیز دریغ نکرد.
در کربلای ایران، هرچند باز هم لشکر خوبان از نظر ابزارهای مادی با دشمنان خود قابلقیاس نبود اما مردم مردانه پشت رهبر خود در دفاع از میهن و
استقلال و عزتشان ایستادند و شکستی تاریخی را بر دشمن تحمیل کردند و به بدخواهان ایران فهماندند که این ملت حسینی، با هر عقیده و سلیقهای، وقتی پای عزت و شرافت در میان باشد، پا پس نمیکشد و از تهدید و هیمنهٔ دشمن هراس ندارد، حتی اگر بهای آن بذل جان باشد.
و کدام حرف زیباتر و کاملتر از آنچه شب عاشورای حسینی علیهالسلام در حسینیه امام خمینی (ره) خوانده شد، وقتی حضرت آقا به حاج محمود کریمی فرمودند «ای ایران بخوان» و صدای نوحه و سینهزنی در هم آمیخت.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!