به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، شیخزاده پیش بینی کرد: امسال ۲۸ هزار تن محصول انبه برداشت شود که بهعلت کاهش بارندگیها،۱۰ درصد کمتر از پارسال است.
وی افزود: ۶۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت که بصورت ترشی و شوری استفاده میشود.
برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس تولید میشود؛ هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.
معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: پنج واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۴ هزار تن در استان فعال است.
مجید کمالی افزود: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید میشود که علاوه بر مصرف داخل، به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر میشود.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ، بی و سی، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوهها شهرت دارد.
انتهای خبر/
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52