به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، محمدعقیل عامری سیاهویی گفت: برنامه تعمیر و نگهداری نیروگاه برگرفته از دستورالعملهای سازنده و با هماهنگی و اخذ مجوز از دیسپاچینگ ملی در حال انجام است و برخی از چالشهای این نیروگاه در تعریف دقیق برنامه تعمیرات، میتوان به قدمت بالای نیروگاه و تجهیزات، کمبود سوخت گاز، محدود بودن زمان تعمیرات، کمبود منابع مالی و دما و رطوبت هوای منطقه اشاره کرد.
وی افزود: براساس اهداف از پیش تعیین شده و برای افزایش ظرفیت تولید انرژی الکتریکی تا محدوده توان نامی و همچنین افزایش راندمان و کاهش آلایندههای زیستمحیطی، تعمیرات نیمهاساسی واحدهای یک و چهار بخار، جهت بالا بردن بهرهوری و افزایش تولید، زیر نظر کارشناسان، متخصصان و نیروهای پرتلاش و توانمند نیروگاه بندرعباس صورت میگیرد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس باتوجه به برنامهریزی ۱۲ هزار و ۵۰۰ ساعته تعمیراتی واحدهای چهارگانه بخار این نیروگاه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، ابراز امیدواری کرد، تعمیرات طبق برنامه زمانبندی انجام و واحدها در موعد مقرر به مدار تولید بازگردند.
عامری سیاهویی اضافه کرد: تداوم تولید و کاهش هزینهها از جمله پارامترهای اصلی در بهرهوری از نیروگاههای تولید برق هستند و کارکرد بیشتر قطعات نیروگاهی تحت شرایط سخت کاری از قبیل درجه حرارت و فشار کاری بالا باعث آسیبدیدگی و استهلاک زیاد این قطعات میشود.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی گرم و مرطوب در استان هرمزگان جهت رفاه حال هماستانیهای عزیز علیرغم زیان ناشی از سوخت جایگزین باید برق مورد نیاز مردم شریف استان هرمزگان و صنایع گسترده استان که باعث رونق اقتصادی منطقه هستند را تامین کرد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اشاره کرد: جهت اطمینان خاطر مردم فهیم استان، برنامه تعمیراتی با پشتکار پرسنل متخصص و زحمتکش این نیروگاه در حال انجام است و امید است در پیک مصرف تابستان پیش رو با تامین برق با حداکثر توان پاسخگوی نیاز مردم فرهیخته استان زرخیز هرمزگان باشیم.
عامری سیاهویی در پایان بیان کرد: نیاز است مردم استان و کشورمان نیز در بحث مدیریت مصرف و صرفه جویی، به این انرژی گرانبها که با تلاش بسیار زیادی تهیه میشود، توجه ویژه داشته و با صنعت برق کشور همکاری داشته باشند.
انتهای خبر/