خبر های امروز : 8
چرایی عقب‌نشینی آمریکا
سیاسی | شماره خبر : 5575
1403-08-12 02:37 https://hormoz.ir/short/4yRlz
یادداشت؛
چرایی عقب‌نشینی آمریکا
آمریکا در حال منزوی شدن است و دیگر از آن ابهت و هیمنه پوشالی که برخی‌ها، آمریکا را به‌عنوان یک ابرقدرت می‌شناختند، خبری نیست.

 به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد غلامی، کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان در یادداشتی نوشت: یکی از علت‌های عدم همراهی با رژیم کودک‌کش و باند شرور موقت اسرائیل و عقب‌نشینی آمریکا این است که کشورهای منطقه با آمریکا همراهی نکردند، لذا قطعاً کشورهای همسایه و کشورهای متخاصم و کشورهایی که آمریکا در آنها پایگاه نظامی دارد، از شدت پاسخ ایران به رژیم کودک‌کش صهیونیستی می‌ترسند، چون ایران در عملیات‌های وعده صادق یک، وعده صادق دو، ثابت کرد و دشمنان، حساب کار دستشان آمد.

 علل دیگر اینکه آمریکا در جهان در حال منزوی شدن است، امروز آن ابهت پوشالی آمریکا که قبلاً داشت دیگر از بین رفته و خبری از آن هیمنه پوشالی که برخی‌ها آمریکا را به‌عنوان یک ابرقدرت می‌شناختند نیست. هیمنه پوشالی آمریکا فروریخته و آمریکا نمی‌تواند همچون گذشته، عربده‌کشی کند، نه ایران، بلکه همه آزادگان عالم، با حضور آمریکا شرور در منطقه مشکل دارند.

  همه کشورهای آزاده عالم، حتی خیلی از ریاست‌جمهوری‌ها و مسئولان کشورها علناً از ابهت پوشالی آمریکا می‌ترسند، اما همین‌ها در حضور مقامات جمهوری اسلامی ایران و در مذاکرات خصوصی، آمریکا را قبول ندارند و او را به‌عنوان یک شرور می‌شناسند، اما ترسو هستند و آشکارا بیان نمی‌کنند، زیرا احساسشان این است که حاکمیتشان از سوی آمریکاست که به آنان داده است و از همین رو، سکوت کرده‌اند، آنهم یک سکوت مرگبار.

 هیچ‌کدام از این حاکمان، دل‌خوشی از آمریکا ندارند، اما به‌خاطر چند صباحی که بیشتر حکومت کنند فعلاً سکوت اختیار کرده و تابع شده‌اند، وگرنه ملت‌هایشان در زمینه روابط با آمریکا، با دولت‌هایشان هماهنگ نیستند.

  این یک تنفس مصنوعی است که امروزه مسئولان مورد ارعاب قرار گرفته و احساس کردند که تاخت و تختشان منحصر به این است که از طرف آمریکا حمایت می‌شوند، چون این دولت‌ها از حمایت و پشتیبانی مردم کشورشان برخوردار نیستند، هرجایی که اقبال اجتماعی و مردمی وجود نداشته باشد، دولت‌ها به‌طرف زورگویان عالم می‌روند و از آنها تمنای کمک می‌کنند و از آنها می‌خواهند که چند صباحی بیشتر حکمرانی کنند، در حال حاضر وضعیت کشورهای منطقه این چنین شده است؛ چون در بین مردمشان جایگاهی ندارند و از دموکراسی و انتخابات و اینکه حق مردم را بدهند، بویی نبرده‌اند، و برای حفظ حاکمیت خود، دست به دامان آمریکا و ابرقدرت‌ها شده‌اند.

  آمریکا از این جهت که یک منفور هست امروز پشتیبانی ندارد، اگر در آمریکا مسئله‌ای پیش بیاید و حاکمانشان دچار مشکل شوند، مردم ناراحت نمی‌شوند؛ چون این گونه دولت‌ها، پشتوانه و عقبه مردمی ندارند، ازیک‌طرف هم خود شهروندان آمریکایی این حس را دارند و امروز معترض‌اند که مالیات‌های پرداختی باید صرف عمران و آبادی در آمریکا شود، نه صرف خرید سلاح و تجهیزات و کشتن انسان‌های بی‌گناه. شهروندان آمریکایی مالیات می‌دهند که شاهد عمران و آبادی باشند، امروز در کشور آمریکا، افراد بی‌خانمان زیادی زیر پل می‌خوابند، مردم این را می‌بینند و از حاکمانشان می‌خواهند که به جایی حمایت مالی از باند شرور و تبهکار و موقت اسرائیل و بعضی از کشورهای مشکل‌دار، این پول‌ها را هزینه کشور خودشان کنند، مردم، فقیر، بدبخت و بیچاره هستند و این پول‌ها صرف غذا، عمران و آبادی کشور شود.

 بنابراین دولت آمریکا نه در کشور خودش و نه در منطقه، جایگاهی ندارد، لذا همراهی برخی کشورها با دولت آمریکا، از روی ترس از قدرت پوشالی آمریکا است. برخی کشورهای منطقه هم از ایران و هم از آمریکا می‌ترسند و وحشت دارند که مبادا خطایی کنند، جمهوری اسلامی ایران، آنها را نابود می‌کند و از آمریکا می‌ترسند که در صورت سکوت، حکومتشان از بین می‌رود.

 حاکمان این کشورها بر سر دوراهی گیر کرده‌اند، لذا سازش را قبول کردند و اکنون هزینه این سازش را می‌دهند، همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند هزینه مقاومت به‌مراتب کمتر از هزینه‌سازش هست، و جمهوری اسلامی ایران، هزینه مقاومت را برگزیده است؛ لذا هزینه‌اش کمتر شده اما کشورهای عربی و کشورهای خائن، راه سازش را در پیش گرفتند و امروز هزینه بیشتری پرداخت می‌کنند.

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.