به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به نقل از روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجتالاسلام غلامعلی کاظمی، گفت: زنان زیادی به لحاظ فضایل اخلاقی، انسانی و نقشآفرینی در جهان بشریت در طول تاریخ خوش درخشیدند، اما هیچ زنی به پای حضرت زهرا مرضیه (س) نرسیده است، چراکه ایشان با عمر کوتاه خود، آثار و برکات زیادی را برای همه زمانها نیز به یادگار گذاشتهاند.
وی افزود: حضرت زهرا (س) بهترین انسان و الگو برای زنان و مردان است اما به علت شاخصهای جنسیتی که یک مادر، همسر و دختری نمونه برای پیامبر اکرم (ص) بوده، برای زنان الگویی فاخر است. زبان ما از بیان عظمت شأن زهرای اطهر قاصر و ناقص است؛ قرآن و حدیث در مورد ایشان سخن دارد، تا منجر به تامل و دقت ما در فهم آنها شود.
حجتالاسلام کاظمی بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) چه در بُعد خانوادگی و چه در بُعد زندگی اجتماعی، الگوی کامل یک زن مسلمان و برترین زنان عالم است و ضرورت دارد که در راه ترویج آموزههای اخلاقی و تربیتی ایشان در جامعه نیز بکوشیم و با تمسک به سیره حضرت زهرا (س) در ساختن جامعهای سعادتمند نقش اساسی ایفا کنیم.
وی با بیان اینکه میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، یادآور اهمیت و ضرورت توجه به آموزههای اخلاقی و منش فردی و اجتماعی آن بانوی بزرگوار و جایگاه رفیع والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است، تصریح کرد: در همه عناوین و نقشها میتوان به زندگی حضرت زهرا (س) نگاه کرد، از همسری و مادری تا شهروندی، همسایگی و ایفای نقش اجتماعی آن حضرت الگو گرفت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی قشم عنوان کرد: حضرت فاطمه (س) بهترین نقش و فعالیت را انجام میدادند و ما باید در هر نسل و عصری، سبک زندگی فاطمی را متناسب با همان عصر، ترجمه کرده و نیاز زمانه خود را از دل آن استخراج کنیم. اقدامات عملی و رفتارهای حضرت زهرا (س) نوعی آموزش برای مسلمانان و چراغ راهی برای امت اسلام است.
وی خاطرنشان کرد: باید از حضور حضرت زهرا (س) در میدان و رفتار عملی ایشان نیز الگو بگیریم، حضور در مسجد برای خطبه و ترک برخی از مجالس از جمله آنهاست که در کلام جای نمیگیرد و باید از رفتار حضرت زهرا (س) الگوبرداری کنیم. وجود مقدس حضرت زهرا (س) در جهان معنا و آشکار، عصاره نیکیها و ارزشهاست که در وجود پر برکت ایشان جمع شده است.
کاظمی گفت: لقب «سیده نساء العالمین» که به ایشان نسبت داده میشود نشانگر این است که سیره و زندگی درخشان ایشان، سزاوار و شایسته است و به عنوان الگویی برای زندگی همه انسانها به ویژه زنان عالم مطرح شده تا آنها به سعادت و پیروزی دو جهان نایل شوند.
وی بیان داشت: الگو بودن شخصیت و سیره حضرت زهرا (س) به آن میزان است که حضرت مهدی (عج) او را الگوی خویش قرار داده و میفرمایند: «وَفِی اِبْنَةِ رَسُولِ اللّهِ لِی اُسْوَةٌ حَسَنَةٌ؛ زندگی دختر پیامبر (ص) الگوی شایستهای برای من است». یکی دیگر از ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه (س) انجام نقش مادری در خانواده به بهترین نحو ممکن بود. سیره و رفتار ایشان با فرزندان خود سرمشقی مناسب برای تربیت صحیح فرزندان است.
انتهای خبر/
- واریز ۹۸۴۹ میلیارد به حساب وزارت بهداشت 1403/03/30 10:49
- کشف ۱۴۷ کيلو ترياک در هرمزگان 1403/03/30 08:28
- خدمات مشاوره حقوقی و خانواده در بقاع متبرکه 1403/03/30 07:41
- توزیع 4266 کیلو گوشت اهدایی توسط خیرین قشمی 1403/03/29 10:24