رئیس اداره صمت بشاگرد خبر داد:
۵۰ واحد صنفی، پشتیبان توزیع کالابرگ در بشاگرد
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بشاگرد با اعلام فعالیت ۵۰ واحد صنفی در طرح کالابرگ، از برنامهریزی برای گسترش دسترسی مردم به این طرح در سطح شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛علی زارعی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بشاگرد صبح امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: در حال حاضر ۵۰ واحد صنفی در سطح این شهرستان مسئولیت توزیع و خدماترسانی طرح کالابرگ را بر عهده دارند.
وی با تفکیک آمار واحدهای فعال گفت: در شهر سردشت ۲۵ واحد، در بخش مرکزی ۱۱ واحد، در گوهران ۱۰ واحد و در بخشهای گافر و پارامون نیز ۴ واحد صنفی مشغول به کار هستند.
زارعی با اشاره به برنامههای آتی افزود: با کمک اصناف و اتحادیه مواد غذایی و سوپرمارکتهای لبنی شهرستان، در صورت تمایل متقاضیان، واحدهای بیشتری به این طرح افزوده خواهد شد تا دسترسی مردم به کالابرگ نزدیکتر و آسانتر شود.
رئیس اداره صمت بشاگرد در بخش دیگری از سخنان خود وضعیت کالاهای اساسی را در شهرستان مناسب توصیف کرد و گفت: مشکلی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد و با گذشت زمان از حذف ارز ترجیحی، قیمت کالاهای مشمول طرح نیز روزبهروز با ثباتتری همراه شده است.
زارعی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از جمله گرانفروشی، کمفروشی، احتکار و عدم صدور فاکتور، مراتب را از طریق سامانه ۱۲۴ اداره صمت و سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی گزارش دهند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!