حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/04/25 شمسی | 2025/07/16 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
رئیس‌کل دادگستری هرمزگان خبر داد:

کشف ۹۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در قشم

کشف ۹۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در قشم

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان از کشف ۹۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در نتیجه اجرای سه عملیات موفق در جزیره قشم خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ به نقل از روابط‌عمومی دادگستری هرمزگان؛ مجتبی قهرمانی گفت: در راستای صیانت از منابع ملی و مقابله بی‌امان با سودجویان و قاچاقچیان، طی ۴۸ ساعت گذشته به دستور دادستان عمومی و انقلاب قشم سه عملیات ضربتی در این جزیره انجام شد. 
 
 وی افزود: در این سه عملیات موفق باتوجه‌به صدور دستور قضایی و رصد دقیق اطلاعاتی، ضمن پایش سواحل جزیره قشم، ۹۹ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط شد. 
 
 این مقام قضایی خاطرنشان کرد: دستورات قضایی لازم جهت تحویل سوخت‌های کشف شده به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی صادر شده است.
 
 قهرمانی تصریح کرد: در نتیجه اقدامات قضایی و انتظامی ۹۵ نفر از اتباع غیرمجاز نیز دستگیر شده‌اند که پرونده آن‌ها در حال رسیدگی است. 
 
 رئیس‌کل دادگستری هرمزگان همچنین با تشکر از اقدامات فراجا، دریابانی و نیروی دریایی سپاه و همکاری خوب آن‌ها با دستگاه قضایی در حوزه‌های مختلف، تأکید کرد: مبارزه با قاچاقچیان سوخت باهدف صیانت از منابع ملی به‌صورت قاطع و بی‌امان ادامه می‌یابد و استان هرمزگان به‌هیچ‌وجه جای امنی برای فعالیت سودجویان و قاچاقچیان نخواهد بود. 
 
 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!