حالت تاریک

امروز : چهارشنبه, 1402/09/08 | 2023/11/29

Logo

وقتی که دخلشان به خرجشان نمی‌رسد؛

کشاورزان از پرداخت مطالباتشان و نرخ‌گذاری گندم گلایه‌مندند

کشاورزان از پرداخت مطالباتشان و نرخ‌گذاری گندم گلایه‌مندند

کشاورزان منطقه حاجی‌آباد از پرداخت مطالباتشان و قیمت نرخ‌گذاری پایین گندم گلایه‌مند هستند و از مسئولان خواستار برطرف‌کردن مشکلاتشان هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ حاجی‌آباد، شهرستانی در شمال هرمزگان که دارای آب‌وهوای خاص و ویژه بوده به‌طوری‌که در تابستان دمای هوا تا بیش از ۴۵ درجه سانتی‌گراد می‌رسد و در زمستان تا منفی ۵ درجه می‌آید همچنین خاک حاصلخیزی دارد و کشاورزی در آن رونق دارد.

سه کشت اصلی خرما، گندم و گلخانه از سایر محصولات در این منطقه بیشتر است و کشاورزان این خطه از هرمزگان روزی خود را از زمین‌های پهناور در میان‌کوه‌های سر به فلک کشیده به دست می‌آورند.

به گفته مسئولان، شهرستان حاجی‌آباد پیشتاز در تولید گندم در استان به شمار می‌رود و بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گندم است.

بزرگان دین بر پرداخت حق کارگر و زحمت‌کشان تأکید فراوان دارند به‌طوری‌که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: مزد کارگر را قبل از خشک‌شدن عرقش بپردازید و در همان حال کارمزد او را مشخص کنید.

کشاورزان منطقه حاجی‌آباد از پرداخت مطالباتشان و قیمت نرخ‌گذاری پایین گندم گلایه‌مند هستند

 در سال‌های اخیر دولت برای اینکه دست دلالان در خرید محصولات استراتژیک را کوتاه کند خرید تضمینی دارد و در شهرستان حاجی‌آباد نیز خرید تضمینی گندم صورت می‌گیرد؛ اما چه میزان دخل کشاورزان به خرجشان می‌رسد سوالیست که کشاورزان پاسخ می‌دهند.

کشاورزان منطقه حاجی‌آباد از پرداخت مطالباتشان و قیمت نرخ‌گذاری پایین گندم گلایه‌مند هستند و از مسئولان خواستار برطرف‌کردن مشکلاتشان هستند.

هزینه بالای نگهداری ابزارات کشاورزی، کود، سم و آب و.... همه دست‌به‌دست یکدیگر می‌دهند تا هزینه کاشت و برداشت گندم بالا باشد و کشاورزان خواستار قیمت‌گذاری منصفانه و منطقی برای این محصول استراتژیک هستند و علاوه‌برآن پرداخت به‌موقع مطالباتشان نیز باید به‌درستی انجام شود. 

عدم پرداخت ما به تفاوت هزینه گندم باعث شده در کشت ذرت خود بمانیم

 سالاری، کشاورز هرمزگانی در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: پنج هکتار زمین کشاورزی دارم و هر ساله با یاری خداوند برای گرفتن رزق خود به کشت گندم و ذرت کاری می‌پردازم.

کشاورز هرمزگانی تصریح کرد: با تلاش و هزینه‌های فراوانی که کشاورزی دارد هر ساله بالغ بر ۲۰ تن گندم و ۲۰ تن ذرت برداشت دارم.

سالاری مطرح کرد: دولت مبلغ هر کیلوگرم گندم را ۱۷ هزار تومان به تصویب رسانده اما پرداختی به کشاورزان هر کیلوگرم ۱۱ هزار و ۵۰۰ بوده و هر چه پیگیری کردیم ما تفاوت هنوز واریز نشده است.

وی ادامه داد: عدم پرداخت ما به تفاوت هزینه گندم باعث شده در کشت ذرت خود بمانیم و این مشکل تمام کشاورزان شهرستان حاجی‌آباد است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از