حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/12/05 شمسی | 2026/02/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری هرمز هستید؟
چرا باید حماسه‌ساز بهار ۴۷ باشیم؟
یادداشت؛

چرا باید حماسه‌ساز بهار ۴۷ باشیم؟

۲۲ بهمن‌ماه امسال رنگ‌وبوی خون و پیروزی بهمن ۵۷ را زنده کرده است و این یوم‌الله را برای پاسداشت خون شهدای انقلاب به‌ویژه شهدای عظیمشان دفاع مقدس ۱۲ روزه و آشوب‌های اخیر باید جاودانه کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«هرمز»؛ حامد آزادی در یادداشتی نوشت؛ سؤالی که امروزه ذهن برخی را در فضای مجازی و حقیقی به خود مشغول کرده است، این است که چرا باید باگذشت ۴۷ سال از عمر انقلاب اسلامی، در مراسم جشن پیروزی و راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنیم؟ و اساساً چه دستاوردی را می‌توان برای شرکت در راهپیمایی بر شمرد؟
 
 از دیدگاه این عده، ملتی که خود با مشکلات گوناگونی مواجه است و از نظر اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با چالش‌های جدی روبه‌روست، شرکت در راهپیمایی چه سودی می‌تواند داشته باشد؟ و چگونه می‌تواند باری از دوش آن‌ها برداشته و در حل مشکلات، به آن‌ها کمک کند؟ برای پاسخ به این سؤال و دغدغه‌های ذهنی برخی مردم که اتفاقاً انقلاب اسلامی را دوست داشته و نظام برآمده از آن را در مقایسه با کشورهای مرتجع منطقه و حتی کشورهای مدعی مردم‌سالاری شایسته‌تر می‌دانند؛ ولی بعضاً متأثر از فضای مجازی و شبکه‌های رسانه‌ای دشمن و یا به جهت گرفتارآمدن در شرایط نامناسب اقتصادی کشور، با چنین پرسشی مواجه هستند.
 از سوی دیگر اغتشاشات و آشوب‌های اخیر دشمنشان و جنگ روانی و رسانه‌ای رسانه‌های منتسب به استکبار بر علیه ایران اسلامی نیز طی این روزها شدت بیشتری به خود گرفته است و آنها تمام تلاش خود را برای سیاه‌نمایی با پرداختند به اخبار واهی از کشته‌سازی‌هایی که خود آنها منشأ اش بودند و پیدا نظام موساد شدند تا پایه‌های نظام را بلرزانند؛ اما پایه‌های آشوب و فتنه‌سازی خودشان به حماسه ۲۲ دی ویران شد.
 و حالا باید همگان بدانند ۲۲ بهمن و پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، حادثه مهم و حیرت‌انگیزی برای جهانیان بود. این حادثه بزرگ قرن، از یک‌سو معادلات سیاسی استکبار را در ادامه سیاست سلطه و تقسیم استعماری جهان بر هم زد و از سوی دیگر، یکی از استوارترین پرهیزانه‌های وابسته را ریشه‌کن ساخت و در کشور ایران، با اهمیتی که از نظر استراتژیکی و اقتصادی برای قدرت‌های بزرگ جهان داشت، تحول سیاسی بزرگی به وجود آورد و یک‌بار دیگر اسلام را به‌عنوان قدرت تعیین‌کننده در جهان مطرح کرد و چشم‌انداز وحدت جهان اسلام و ایستادگی در برابر استعمار کهنه و نو، ایجاد قطب سیاسی جدید در جهان و فروریزی رژیم‌های وابسته و تحمیلی را در سرزمین‌های اسلامی، در برابر دیدگان مشتاق میلیاردها مسلمان گشود و موجی از وحشت و اضطراب را در دل‌های جهان‌خواران پدید آورد که آثار آن را امروز باگذشت ۴۷ سال از عمر انقلاب اسلامی در جای‌جای جهان از غرب آسیا گرفته تا قلب اروپا و امریکای لاتین شاهد هستیم. 
 هرچند راهپیمایی هر ساله ۲۲ بهمن به‌خاطر پاسداشت انقلابی است که در روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ توسط حضرت امام خمینی (ره) رقم خورد و تاریخ نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام (ره) را به نقطه عطف خود رساند و پادشاهی ۲۵۰۰ساله و ظلم و استبداد ۵۷ساله رژیم پهلوی را در ایران ریشه‌کن کرد.
 در شرایط فعلی باتوجه‌به توطئه‌های متعدد دشمنان انقلاب اسلامی، نیاز به وحدت ملی و حرکت در مسیر انسجام و یکپارچگی، بیشتر از گذشته احساس می‌شود و در راستای حفظ منافع ملی، باید خارج از تفکر جناحی و تعلقات گروهی و به‌دور از دلخوری‌ها و کاستی‌هایی که غالباً متأثر از رخوت و سستی مسئولان کشور در انجام نیازهای ضروری مردم است، باید با نگاه به منافع و امنیت ملی، در این مناسبت مهم و تأثیرگذار شرکت کرد. انتظار این است که راهپیمایی خودجوش و مردمی ۲۲ بهمن امسال در شرایط فعلی باید به‌گونه‌ای برگزار شود که قوی‌تر و پرشکوه‌تر از سال‌های گذشته باشد. چراکه این حضور موجب حفظ منافع ملی و تقویت امنیت ملی کشور خواهد شد.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!