خبر های امروز : 12
راهکارهای تولید نان سالم در بندرعباس بررسی شد
شماره خبر : 6643
08:32 1403-11-08
در نشست تخصصی آرد کامل نان سالم؛
راهکارهای تولید نان سالم در بندرعباس بررسی شد
دبیر اجرایی اولین نمایشگاه محصولات غذایی و ماشین آلات و صنایع وابسته گفت: در نشست تخصصی آرد کامل نان سالم؛ راهکارهای تولید نان سالم در بندرعباس بررسی شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ مریم معماری، در حاشیه نشست تخصصی که با عنوان «آرد کامل و نان سالم» و با مشارکت‌های مختلفی از سوی نهادهای مختلف انجام گرفت، گفت: این نشست با هدف بررسی ویژگی‌های آرد کامل و نان سالم در حاشیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته در بندرعباس برگزار شد.

وی همچنین افزود: در این نشست، متخصصان و کارشناسان حوزه آرد و نان به بحث و بررسی مشخصات آرد کامل، مزایای آن و روش‌های پخت نان سالم پرداخته و دیدگاه‌های خود را در خصوص راهکارهای بهبود کیفیت نان بیان کردند. 

دبیر اجرایی اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته، تصریح کرد: یکی از موارد مهمی که در این نشست مطرح شد، مشکلات و چالش‌هایی بود که نانوایان در استان هرمزگان به‌ویژه در تولید نان سالم با آن مواجه هستند.

معماری بیان کرد: اتحادیه نانوایان استان و اعضای این اتحادیه به‌طور فعال در نشست حضور داشتند و دغدغه‌های خود را پیرامون مشکلات تأمین آرد با کیفیت، تجهیزات مناسب و مسائل بهداشتی مطرح کردند.

وی همچنین گفت: علاوه بر این، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این جلسه حضور داشتند و آخرین یافته‌ها و نتایج تحقیقات انجام‌شده در حوزه آرد و نان را با سایر حاضران به اشتراک گذاشتند.

رئیس اداره امور صنایع غیرفلزی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، در ادامه اضافه کرد: از جمله موضوعات مطرح‌شده توسط نمایندگان دانشگاه، اشاره به دستاوردهای علمی جدید و همچنین قوانین و مقرراتی بود که در این زمینه تصویب شده‌اند، این قوانین به‌ویژه در خصوص استانداردهای بهداشتی و کیفیت آرد تأکید داشتند.

معماری بیان داشت: سپس پیشنهادات و نظرات جمع‌بندی شد و مقرر گردید تا این موارد در شورای سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان و همچنین در کارگروه آرد و نان که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل صنعت معدن و تجارت استان هرمزگان تشکیل می‌گردد، پیگیری شود. 

وی گفت: هدف اصلی این است که با اجرای صحیح این پیشنهادات، به مشکلات نانوایان رسیدگی شده و در نهایت منجر به تولید نان سالم و باکیفیت برای مصرف‌کنندگان شود.

دبیر اجرایی اولین نمایشگاه محصولات غذایی و ماشین آلات و صنایع وابسته همچنین تأکید کرد: این نشست فرصتی برای تعامل بیشتر میان نانوایان، متخصصان، محققان و مسئولین بوده و امیدوار است با این همکاری‌ها، گام‌های مؤثری در جهت بهبود صنعت نان در استان هرمزگان برداشته شود.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!