خبر های امروز : 19
فرهنگی | - شماره خبر : 4212
1403-04-17 02:00 https://hormoz.ir/short/VmBqP
در راستای تحقق شعار سال صورت می‌گیرد؛
احیای اراضی موقوفه تا راه‌اندازی کارخانه فرآوری آلوورا
اداره کل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان با توجه به نامگذاری سال جهش تولید با مشارکت مردمی، علاوه بر احیای اراضی موقوفات، درنظر دارد کارخانه فرآوری آلوورا را در یکی از شهرک‌های صنعتی استان ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»، یکی از ویژگی‌های مومنان بخشش قسمتی از مال و اموال خود برای رفع مشکلات نیازمندان و محرومان است، یکی از بهترین نوع بخشش مال، سنت حسنه وقف است، بدین صورت که فرد یا افراد مؤمن، بخشی از اموال خود را وقف می‌کند تا از این طریق به صورت دائمی، در راستای کاهش و رفع مشکلات و مسائل نیازمندان صرف شود.

یکی از تعالیم ارزشمند در مکتب اسلام ناب محمدی، سنت حسنه وقف می‌باشد که به عنوان اهرم‌های موثر اعتقادی و فرهنگی برای جبران نیازهای مادی و معنوی جامعه محسوب می‌شود، این سنت حسنه، در دسترس تمامی اقشار جامعه بوده و در انحصار یک طبقه خاص نمی‌باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان معتقد است خدمت در اداره کل اوقاف و امور خیریه، رسالت و وظیفه‌ای است که واقفین بر عهده این اداره کل نهادند و اظهار امیدواری کرده با استفاده از موقوفات بتوانند خدمت خوبی به جامعه هدف ارائه دهند و به خواسته‌های واقف این جامعه عمل بپوشانند.

 حجت‌الاسلام مسعودی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: از برکت وقف واقفین اقدامات بسیار خوبی در سطح استان انجام گرفته است، هر واقف برای موقوفات خود، نیتی را تعیین کرده است و اداره کل اوقاف موظف است دقیقاً در راستای اجرای نیت واقف گام بردارد، در همین راستا در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان اجرای نیات شده که مبلغ بسیار خوبی است.

وی افزود: بخشی از کارهای اداره کل اوقاف و امور خیریه اجرای نیات است، اما از برکات موقوفات واقفین در کارهای دیگر نیز استفاده می‌کنیم که در راستای اجرای نیات آنان است یکی از این کارها اجرای طرح شمیم می‌باشد در این طرح هم آموزش و هم اشتغال و بازاریابی جامعه هدف را مد نظر قرار می‌دهیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان تصریح کرد: خانواده‌های بد سرپرست بی سرپرست یا خانواده‌های نیازمندی که با ایجاد شغل شاید یک تحول اقتصادی در زندگیشان ایجاد شود در قالب این طرح از آنان حمایت می‌شود.

وی گفت: بیش از ۴۰۰ نفر در سال گذشته دفتر شمیم خدمت شرکت کردند و دوره‌های آموزشی لازم برای آنان برگزار شد در حوزه‌هایی از قبیل خیاطی صنایع دستی فراوری محصولات خانگی مثل ترشی و غیره که بازار فروش هم داشته باشند در کنار بقای متبرکه بازارچه‌ای ایجاد شد تا این بانوان بتوانند تولیدات خود را به فروش برسانند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان همچنین اعزام زیارت اولی‌ها به مشهد مقدس یکی دیگر از طرح‌های اداره کل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان نام برد و افزود: در سال گذشته، بیش از ۱۰۰ نفر از محلات مختلف به مشهد مقدس اعزام شدم و یک شب نیز در آستانه امامزاده سید مظفر علیه السلام در خدمت زائر اولی‌های مشهد مقدس بودیم.

مسعودی ادامه داد: این طرح به همت اداره کل اوقاف به امور خیریه استان هرمزگان و با همکاری سایر دستگاه‌ها در سال گذشته اجرا شد برای اجرای طرح قرار دوازدهم، حدود ۳۶ میلیارد ریال هزینه شده است.

 

نظرات