به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ به نقل از روابطعمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، مریم فامیل، اظهار کرد: از شهریورماه به طور متوسط ماهانه ۴۰ قطعه شترمرغ برای تأمین گوشت استان روانه بازار میشود که ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش شمیل پیشبینی کرد امسال ده تن گوشت شترمرغ در مزارع پرورش روستای سرزه خاروک بخش شمیل تولید شود.
وی گفت: هم اکنون ۱۳۰ قطعه پرواری و ۳۶ قطعه مولد در مزارع پرورش شترمرغ روستای سرزه خارک بخش شمیل وجود دارد.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش شمیل بندرعباس گفت: شترمرغ پرواری علاوه بر تأمین بازار استان به استانهای اصفهان، یزد و فارس نیز ارسال میشود.
فامیل افزود: روستاهای سرزه خاروک و حسینآباد مهمترین مزارع پرورش شترمرغ پرواری در این بخش است.
وی گفت: وزن هر کدام از شترمرغهای پرواری حدود ۸۰ کیلوگرم است.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش شمیل بندرعباس گفت: گوشت شترمرغ سرشار از آهن، پروتئین امگا ۳ و دارای ویتامینهای B۶ و B۱۲، روی و فسفر است و برای رژیم لاغری توصیه میشود.
فامیل افزود: از پوست شترمرغ به دلیل تراکم بالا و نازکی آن جز گرانترین چرم در صنایع چرمسازی بکار میرود.
انتهای خبر /
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52