خبر های امروز : 6
سیاسی | - شماره خبر : 5625
1403-08-15 08:58 https://hormoz.ir/short/N2dKL
یادداشت؛
یک قرن شرارت‌‌(۲)
تاریخ معاصر کشور عزیزمان ایران، همانند قلبی رنج‌آلود، سندی گویا بر تمامی شرارت‌ها، توطئه‌ها، اقدامات خصمانه و دخالت‌های آمریکا را در درون خود نگه داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»، مجید یوسفی، فعال سیاسی و رسانه‌ای استان هرمزگان در بخش دوم یادداشتی پيرامون شرارت‌ها و فتنه‌انگیزی آمریکا در جهان نوشت: چالش روابط ایران و آمریکا یکی از مناقشه‌انگیزترین مباحثی است که محافل سیاسی جهان با اشتیاق آن پیگیر آن هستند، تاریخ معاصر کشور عزیزمان ایران، همانند قلبی رنج‌آلود، سندی گویا بر تمامی توطئه‌ها، اقدامات خصمانه و دخالت‌های آمریکا را در درون خود نگه داشته است.

می‌بایست مثنوی هفتاد من سرود و شبهای طولانی را به نگارش نشست تا شاید بتوان جزئیات شرارت‌های آمریکا را علیه ایران بیان نمود. سعی می‌کنم برخی از مهم‌ترين اقدامات خصمانه آمریکا را در نیم نگاهی بیان کنم:

 تحمیل قانون استعماری کاپیتولاسیون و تحقیر ملت بزرگ ایران

قبول این درخواست به مفهوم از بین رفتن صلاحیت رسیدگی دادگاه های ایران به جرایم اتباع آمریکایی در ایران بود که این درخواست آمریکا به صورت لایحه‌ای توسط حسنعلی منصور نخست وزیر وقت در مهرماه ۱۳۴۳ به مجلس ارائه شد و به تصویب رسید. زشتی این قانون به حدی بود که دولت آمریکا و ایران اصرار داشتند که این قانون علنی نشود اما با اطلاع امام از آن و افشاگری ایشان، رژیم رسوا شده و نیت شوم آمریکا آشکار گردید.

 در سخنرانی مشهور چهارم آبان ۱۳۴۳ که به تبعید امام راحل منجر شد، این قانون را سند بردگی ملت ایران دانسته، فرمودند: عزت ما پایکوب شد؛ عظمت ایران از بین رفت، ما را جزء دوَل مستعمره حساب کرد؛ ملت مسْلم ایران را پست تر از وحشی‌ها در دنیا معرفی کرد، تمام گرفتاری ما از این آمریکاست! تمام گرفتاری ما از این اسرائیل است! اسرائیل هم از آمریکاست.

امام خمینی(ره) فرمودند این وکلا هم از آمریکا هستند! این وزرا هم از آمریکا هستند! همه تعیین آنهاست. اگر نیستند چرا نمی ایستند در مقابلش داد بزنند؟ ما این قانونی که گذراندند، به اصطلاح خودشان، قانون نمی‌دانیم، ما این مجلس را مجلس نمی‌دانیم، ما این دولت را دولت نمی‌دانیم، اینها خائنند به مملکت ایران! خائنند.

 حمله نظامی به طبس در پنجم اردیبهشت ۱۳۵۹ 

پس از ماجرای تسخیر لانه جاسوسی در تهران توسط دانشجویان، آمریکایی ها برای حل بحران گروگان گیری تلاش زیادی انجام دادند و فشارهای زیادی را بر علیه کشورما ایجاد کردند و همزمان با فعالیت‌های گسترده تبلیغاتی و رسانه ای علیه کشورمان، تحریم های اقتصادی علیه کشورمان توسط آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به مرحله اجرا در آمد و دارایی‌های ایران در این کشور مسدود گردید.

آمریکایی‌ها پس از مطالعات فراوان و با اتکا به عناصر ضدانقلاب و وابسته به رژیم منحوس شاه، مصمم به حمله به ایران شدند و در پنجم اردیبهشت ۱۳۵۹، شبانه تعدادی از نیروهای آموزش‌دیده و ویژه خود را توسط پنج فروند هواپیمای پیشرفته آمریکایی در یکی از فرودگاه‌های متروکه، در صحرای طبس پیاده کردند تا از آنجا بر اساس برنامه‌ریزی قبلی و یک زمان‌بندی دقیق، عملیات نظامی خود را آغاز کنند؛ اما با عنایت خداوند و الطاف خفیه الهی، گرفتار طوفان شده و با انهدام هواپیماها، این عملیات نظامی به شکست مفتضحانه ای برای آمریکا تبدیل شد.

طراحی و سازماندهی کودتای نوژه در تیر ۱۳۵۹

سازمان سیا امید زیادی به کودتای نوژه بسته بود و آن را ضربه نهایی بر علیه نظام جمهوری اسلامی می‌پنداشت. تجهیزات نظامی که قرار بود در داخل و خارج کشور در این کودتا به کار گرفته شود؛ همچنین افراد برجسته کادر رهبری و اجرایی و برنامه‌ریزی دقیق آن و.. . در تاریخ کودتاهای جهان بی‌سابقه بود.

 دقت طراحی کودتا در حدی بود که سیا موفقیت آن را قطعی می‌دانست، اما با عنایات خداوند، قبل از این که این کودتا وارد فاز اجرایی خود شود، طی یک عملیات بسیار دقیق، کشف شد و تمامی عوامل آن در داخل کشور دستگیر شدند و این توطئه بزرگ نیز که می‌رفت تا ضربه جبران‌ناپذیری به نظام اسلامی بزند، خنثی و در نطفه خفه گردید.

ادامه دارد...

نظرات