به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از روابط عمومی اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان، محمدرضا ماندگاری در تشریح این خبر گفت: با پایان فصل خرید و جمعآوری لیموهای خشک در مراکز خشککن بیش از ۲هزار تن لیمو عمانی فراوری و تولید شد.
رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی استان هرمزگان در ادامه افزود: این مقدار لیمو خشک در چهار مرکز خشککن واقع در آبنمای رودان، جغین، هشتبندی و حاجیآباد تولید شده است.
ماندگاری تصریح کرد: این میزان لیمو خشک در سامانه ستاد دولت بارگذاری شده و در پارتهای ۳۰ تا ۵۰ تنی آماده فروش میباشد.
وی اذعان داشت: لیمو بعنوان یک محصول استراتژیک در شرق استان هرمزگان بخش عمده ای از اقتصاد باغداران را به خود اختصاص داده است و این محصول هرمزگان به واسطه شرایط خاص و فیزئولوژی، مناسب خشک کردن بوده و از کیفیت بالایی برخوردارست و می توان با برنامهریزی و سرمایهگذاری لازم زمینه صاردات این محصول منحصر به فرد را فراهم کرد.
رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی استان هرمزگان گفت: بهمنظور تثبیت قیمت در بازار و کمک به باغداران در قالب خرید توافقی محصول لیموترش از باغداران این استان، بیش از ۱۵هزار تُن لیموترش خریداری و جهت فرآوری به مراکز خشک کن ارسال شد.
گفتنی است، لیموی عمانی بهعنوان چاشنی غذا بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد.
انتهای خبر/
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52