خبر های امروز : 12
ورزشی ,ورزشی | - شماره خبر : 2160
1402-11-30 07:50 https://hormoz.ir/short/462OD
تیرانداز المپیکی ایران:
بیشتر هزینه تیراندازی با ورزشکار است
ملی‌پوش تفنگ و دارنده سهمیه المپیک پاریس گفت: رویای هر ورزشکاری قهرمانی در المپیک است برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ام و امیدوارم در المپیک نتیجه بگیرم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» به نقل از ایسنا، فاطمه امینی سومین دختر تیراندازی بود که توانست سهمیه المپیک را در ۲۳ سالگی بگیرد. او در آخرین مسابقه آسیایی در تفنگ بادی فینالیست شد و با کسب رتبه ششمی مسافر پاریس شد. او بر حسب علاقه و پیشنهاد خانواده از ۱۶ سالگی وارد این رشته شد و توانست بعد از حدود ۸ سال از شروع فعالیتش سهمیه المپیک بگیرد.

هانیه رستمیان، شرمینه چهل‌امیرانی، فاطمه امینی و محمد بیرانوند چهار تیراندازی هستند که تاکنون توانسته‌اند در این رشته سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس را بگیرند.

فاطمه امینی در مورد شروع ورزش حرفه‌ای اظهار کرد: همیشه دوست داشتم یک رشته ورزشی را حرفه‌ای دنبال کنم. براساس روحیاتم ورزش انفرادی را بیشتر دوست داشتم. اخبار تیراندازی را دنبال می‌کردم و از دور هم با این رشته آشنایی داشتم. با خانواده مشورت کردم و یکی از پیشنهادهای آنها تیراندازی بود. من هم بررسی کردم و آن را شروع کردم. از ۱۶ سالگی تفنگ را تمرین کردم و از آن خوشم آمد و وارد این رشته شدم.

وی در خصوص دعوت شدنش به تیم ملی گفت: از سال ۹۵ تیراندازی را شناختم و در رشته تفنگ تمرین را شروع کردم. اصفهان تمرین می‌کردم و همه کارهای بدنسازی، خرید سلاح و لباس را در کنار تمرین انجام دادم. در همه مسابقات آزاد یا لیگ هم شرکت کردم که مربیان رکوردهای این مسابقات را بررسی می‌کردند. سال ۹۸ در مسابقه انتخابی قهرمانی آسیا قطر به تیم ملی دعوت شدم. قطر اولین مسابقه بین‌المللی من بود که در رده جوانان تیر زدم.

وی هدفش را کسب مدال المپیک عنوان کرد و گفت: به نظر من رویای هر ورزشکاری قهرمانی در المپیک است. المپیک بزرگترین رویداد ورزشی دنیا است و هر کسی دوست دارد در آن قهرمان شود و من هم مستثنی نیستم. این اولین تجربه من از المپیک خواهد بود. مثل همین مسابقات کسب سهمیه برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ام. مربیان هم هدف گذاری کردند و باید طبق برنامه‌ها پیش رویم و امیدواریم که در المپیک نتیجه بگیریم. تیراندازی کمی شرایط متفاوتی دارد، تجهیزات محور است و هزینه زیادی دارد ولی امیدواریم با کمک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تا المپیک شرایط بهتر شود. فدراسیون همیشه تلاش می‌کند که ما با بهترین امکانات تمرین کنیم و در مسابقات شرکت کنیم اما امیدوارم تا المپیک شرایط بهتر شود و ما بتوانیم آمادگی کافی و لازم را بدست آوریم و نتایج خوبی بدست آوریم و به امید خدا مدال المپیک را کسب کنیم.

امینی در مورد خرید سلاح و هزینه‌های مربوط به تجهیزات تیراندازی گفت:‌ وقتی که ورزشکار تیراندازی را شروع می‌کند و مبتدی است، معمولا سالن‌ها سلاح را در اختیار می‌گذارند. بعد افراد براساس شرایط و میزان بودجه مجبور به خرید سلاح می‌شوند چون از یک جایی به بعد دیگر نمی‌شود با سلاحی که بقیه از آن استفاده می‌کنند تمرین و پیشرفت کرد. تیراندازی خیلی حساس است و باید سلاح روی بدن فرد تنظیم شود. نمی‌شود هر بار آن را تنظیم کرد و باید تنظیمات یکسان و براساس هر فرد باشد. تیراندازی تجهیزات محور است و باید بتوان تجهیزات را خریداری کرد. لباس‌ها و سلاح‌ها مارک‌های مختلف دارد و کیفیت هر کدام متفاوت است. خدا را شکر زمانی که من این رشته را شروع کردم و متوجه شدم که به آن علاقه دارم شرایط مناسبی پیش آمد که با کمک خانواده سلاح خریدم. کم کم لباس خریدم و به تیم ملی آمدم مرتب تجهیزات و لباس‌ها را تعویض می‌کنیم چون بر اثر اصطکاک خراب می‌شوند. اکنون که تیم ملی هستیم فدراسیون شرایطی را فراهم می‌کند اما بیشتر هزینه‌ها با خود ورزشکار است. کسی که می‌خواهد این را شروع کند شروع کند باید از قبل هزینه‌ها را پیش‌بینی کند و ببیند که توانایی ان را دارد یا خیر.

ملی‌پوش تفنگ ایران در پایان گفت: من همیشه حمایت خانواده را از ابتدا تا کنون داشتم که سبب شده که تا به اینجا برسم. همچنین مربیان خوبی در کنارم داشتم که باید از آنها تشکر کنم.

انتهای خبر/

نظرات