مسعود بارانی در گفتگو با خبرنگار حوزه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ اظهار کرد: برخورداری از ظرفیت صید بالغ بر ۳۲۰ هزار تنی استان هرمزگان، وجود ۹۷ واحد صنایع شیلاتی، حدود ۵۰ هزار هکتار ظرفیت مستعد پرورش میگو، بیش از ۱۱۳ هزار تن ظرفیت تولید ماهیان دریایی در قفس از اهم ظرفیتهای شیلاتی استان هرمزگان است.
مدیرکل شیلات هرمزگان افزود: برخورداری از واحدهای تولید و تکثیر جلبک، ماهیان زینتی آب شور و شیرین، پرورش ماهیان خاویاری و گرمابی، بیش از ۳۵ هزار نفر صیاد و ۱۹ بندر صیادی، بخش دیگری از ظرفیتهای شیلاتی استان است.
بارانی، معرفی ظرفیتهای شیلاتی استان، استقبال و تمایل به همکاری و سرمایهگذاری متقابل، ارتقای روابط و تحکیم روابط بینالمللی را از مهمترین دستاوردهای سفر این هیئت به استان خواند و تصریح کرد: حضور هیاتهای اقتصادی و سرمایهگذار خارجی و به طور کلی حمایت از فعالیتهای بخش خصوصی و ارزآوری از این مهم، از جمله اقدامات خوب در راستای دولت مردمی در عرصههای بینالملی است.
مدیرکل شیلات هرمزگان حضور در دوره آموزشی «اصول مدیریت ماهیگیری» را از اهم اهداف حضور این هیئت موریتانی در هرمزگان خواند و گفت: مدرس این دوره آموزشی دکتر رضا عباسپور نادری، مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران بود.
در ادامه مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران جمهوری اسلامی موریتانی را ظرفیتی برای بهرهوری بیشتر در حوزههای شیلاتی دو کشور خواند و از استقبال هرمزگان برای سرمایهگذاری شیلاتی و افزایش تعاملات در حوزه شیلات با این کشور خبر داد.
رضا عباس پور نادری با بیان اینکه ظرفیتهای شیلات هرمزگان می تواند محور توسعه بیش از پیش استان هرمزگان به ویژه در نواحی ساحلی شرق و غرب استان شود گفت: مجموعه فعالیتهای شیلات استان هرمزگان به الگویی درخشان ملی و بین المللی تبدیل شده است که مورد استقبال کشورهای دیگر نیز قرار گرفته است.
وی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی در استان هرمزگان برای این هئیت از مدیران شیلاتی جمهوری اسلامی موریتانی به صورت نظری همراه با بازید گفت: اهداف عمده بازدید هیئت از ایران تکمیل آموزش، آشنایی ملموس و نزدیک با توانمندی های صیادی، صنعتی، آبزیپروری، بررسی خرید و تجهیزات صید و صیادی از ایران، آشنایی با صنایع عملآوری، بستهبندی و فرآوری محصولات دریایی ایران، امکان خرید شناورهای صیادی از ایران و دعوت از بخش خصوصی کشور جهت ایجاد صنایع شیلاتی در این کشور خواند.
گفتنی است، هیئت جمهوری اسلامی موریتانی از کارخانه تن ماهی در بندرعباس، بازار ماهیفروشان بندرعباس و بندر صیادی بندرعباس بازدید کردند و در ادامه سفر به هرمزگان، عازم شهرستان قشم برای بازدید از ظرفیتهای شیلاتی این شهرستان شدند.
انتهای خبر/
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52