به گزارش پایگاه پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»، اسماعیل مکیزاده با اشاره به عملکرد چهار ماهه مرکز جستوجو و نجات معاونت دریایی گفت: در این مدت، ۳۶ خدمات پزشکی و ۱۷ مورد نیز خدمات و مشاوره رفع نواقص فنی انجام شد.
وی در ادامه افزود: همچنین در این مدت، ۶ مورد از عملیاتها به هماهنگی شرایط نامساعد جوی، چهار مورد مدیریت رفع آبگرفتگی، سه مورد مدیریت حریق و دو مورد نیز به نجات از دریا اختصاص داشت.
معاون امور دریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به فعالیت ۹ فروند شناور جستوجو و نجات دریایی در استان خاطرنشان کرد: درحال حاضر یک مرکز اصلی جستوجو و نجات دریایی و هشت مرکز فرعی در استان هرمزگان به صورت شبانهروزی فعال هستند.
به گفته مکیزاده، شناورهای ناجی از شناورهای پیشرفته جستوجو و نجات دریایی محسوب میشوند که با سرعت بسیار بالا و با قابلیت مانور مطلوب و تجهیزات پیشرفته پزشکی در سریعترین زمان به کمک شناورهای مضطر میشتابند.
وی گفت: جستوجو و امداد و نجات شناورهای مضطر در دریا وظیفه اصلی شناورهای ناجی است که مراکز کنترل دریایی بهعنوان مراکز فرعی جستجو و نجات دریایی وظیفه هماهنگی و مدیریت ماموریت و عملیات آنها را بر عهده دارند.
این مسئول توضیح داد: بر اساس کنوانسیون جستوجو و نجات دریایی که جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۳ به آن ملحق شده، کشورهای عضو ملزم به ایجاد مراکز جستوجو و نجات برای ارایه خدمات جستوجو و نجات به شناورها و افراد مضطر در دریا هستند.
مکیزاده اضافه کرد: تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار دریایی میتوانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستوجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره ۱۵۵۰ تماس بگیرند.
گفتنی است، استان هرمزگان با برخورداری از ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۴ جزیره، علاوه بر در اختیار داشتن بیشترین مرز دریایی کشور، عملیات جستوجو و نجات دریایی را از ابتدای مرز شهرستان پارسیان در خلیجفارس تا مرز دریایی بندر چابهار در دریای عمان برعهده دارد.
انتهای خبر/
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52