اقتصادی ,اقتصادی
|
- شماره خبر : 768
1402-08-08 11:40
http://hormoz.ir/short/V9Kn4
معاون جهادکشاورزی هرمزگان خبر داد:
افزایش ۱۷درصدی جوجهریزی در هرمزگان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای امسال بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان؛ طهماسب غلام پور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای امسال ۱۳ میلیون و ۲۴۳هزار و ۷۷۵ قطعه جوجهریزی در مرغداریهای استان انجام شده که ۱۷ درصد بیشتر از پارسال است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان عنوان کرد: در این مدت بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده است.
غلام پور خاطرنشان کرد: ۳۰۵ واحد مرغداری فعال صنعتی گوشتی در هرمزگان وجود دارد که۳۷واحد با ظرفیت ۷۷۵ هزارو ۸۵۰ قطعه در هر دوره در دولت سیزدهم به بهرهبرداری رسیده است.
انتهای خبر/
اخبار مرتبط
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52
نظرات