به گزارش خبرنگار حوزه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ احسان بهمنی در جمع خبرنگاران در تشريح اين خبر اظهار کرد: با تلاش همه جانبه و پیگیریهای تخصصی کارشناسان پلیس فتا استان در یک ماه گذشته و با هماهنگی قضائی بیش از ۴۰ میلیارد ریال وجه مالباختگان جرائم سایبری استرداد شد.
وی افزود: علیرغم آموزشها، هشدارها و توصیههای پلیس فتا که با همکاری رسانهها بهصورت مستمر و به اشکال مختلف اطلاعرسانی میشود، بازهم شاهد هستیم که تعدادی از شهروندان همچنان با بی دقتی، فریب کلاهبرداران سایبری را خورده و بر روی لینکهای با منابع ناشناس کلیک کرده یا وارد درگاههای بانکی جعلی شده و همه یا بخشی از سرمایه خود را از دست میدهند.
این مسئول انتظامی به عموم شهروندان و مردم استان توصیه کرد: از باز کردن لینکهایی با منابع ناشناس تحت هر عنوانی خودداری کرده و اطلاعات شخصی حسابهای خود اعم از شمارههای رمز و ccv۲ را هرگز به دیگران اعلام نکنند.
وی با اشاره به اهمیت بالای عنصر زمان در بررسی و برخورد با کلاهبرداران اینترنتی خاطر نشان کرد: شهروندان میتوانند در هر ساعت از شبانهروز در صورت مواجه شدن با کلاهبرداری اینترنتی و یا برداشتهای غیرمجاز از حسابهای بانکی خود، موضوع را به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان همچنین از شهروندان خواست:هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیامرسانهای موبایلی مراتب را از طریق نشانی اینترنتی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
انتهای خبر/
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52