خبر های امروز : 6
سیاسی | - شماره خبر : 5622
1403-08-15 01:51 https://hormoz.ir/short/NEqMl
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه میناب:
«مرگ بر آمریکا» نماد ضد سلطه‌گری است
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه میناب گفت: شعار «مرگ بر آمریکا» نماد ایستادگی در برابر سلطه‌گری و تجاوز است و یک شعار آگاهانه بود که انتخاب شد.

حجت‌الاسلام سید علیرضا راهبر در گفتگو با خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» ضمن گرامیداشت هفته بسیج دانش‌آموزی، با یادآوری اینکه شعار «مرگ بر آمریکا» توسط دانشجویان انتخاب و از ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ بر زبان‌ها جاری شد، اظهار کرد: این شعار به‌هیچ‌وجه شعار جدید نبوده و در کنار شعار «مرگ بر اسرائیل» به معنای واقعی کلمه، شعاری در راستای مبارزه با تجاوزگری، لگدمال‌کردن حقوق بشر، تبعیض نژادی و سلطه‌گری به شمار می‌رود، ازاین‌رو این دو شعار را باید محصول یک حرکت روشنفکرانه قلمداد کرد.

وی با تأکید بر اینکه وقتی ملت ایران برای مبارزه با رژیم شاهنشاهی به پا خاستند، در واقع این مبارزه علیه آمریکا بود، تصریح کرد: قدرتی که رژیم شاهنشاهی به دست آورده بود، از آمریکا بود، ازاین‌رو این شعار ابدی بوده و تا زمانی که آمریکا دست از تجاوز و سلطه‌گری برندارد، شعار مرگ بر آمریکا نیز طنین‌انداز خواهد بود.

 مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه میناب به مهم‌ترین عامل به بردگی کشیدن انسان‌ها با اشاره به سبک زندگی فردی افزود: ما هنوز در جامعه خودمان شکل زندگی اسلامی را معرفی نکرده‌ایم، بلکه شکل زندگی‌مان در بسیاری موارد، غربی و غلط است؛ هرچند اجزای رفتاری، فکری و عقیدتی ما اسلامی باشد.

راهبر اظهار داشت: مرگ بر آمریکا می‌گوییم ولی نمی‌گوییم «آمریکا چگونه دارد دیگران را به بردگی می‌کشاند؟» حتی خودمان در برخی لایه‌های زندگی، از روش‌های به بردگی کشاندن انسان‌ها، استفاده می‌کنیم.

قرآن می‌فرماید: «اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ». امروز یکی از ابزارهای طاغوت و به بردگی کشیدن انسان‌ها، بروکراسی غیرانسانی و روش حکمرانی غیر ولایی است. تنها در روش حکمرانی ولایی است که به استقلال انسان‌ها احترام گذاشته می‌شود.

 راهبر بیان کرد:باید سبک زندگی جمعی با تعاون و ایثارگری را تمرین کنیم و ترویج بدهیم و الا ضد طاغوت نیستیم. ایثار و اخلاق و همۀ بحث‌های اخلاق اسلامی در متن یک زندگی جمعیِ جدی معنا پیدا می‌کند. 

 وی یادآور شد: زندگی جمعی یک عبارتش می‌شود زندگیِ تعاونی که قرآن فرمود: «تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى» این یک جلوه از آن تمدن اسلامی است که ما دنبالش هستیم. در این زندگی تعاونی، مالکیت فردی هست، ولی در کنارش روحیۀ ایثار و ازخودگذشتگی هم هست.

انتهای خبر/ 

نظرات