خبر های امروز : 6
کمبود تفریحات دریایی در ساحل بندرعباس
اجتماعی | شماره خبر : 6911
1403-11-30 08:38 https://hormoz.ir/short/Nj8nX
فعال اجتماعی مطرح کرد:
کمبود تفریحات دریایی در ساحل بندرعباس
فعال اجتماعی هرمزگان گفت: شهر زیبای بندرعباس با هم‌جواری با دریای خلیج‌فارس کمبود تفریحات دریایی دارد.

علیرضا محبی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» اظهار کرد: شهر بندرعباس در کنار خط ساحلی دریای خلیج‌فارس قرار دارد و می‌توان از کنار ساحل از شرق تا غرب بندرعباس عبور کرد.

 وی با اشاره به کمبود تفریحات دریایی در بندرعباس عنوان کرد: دریا نعمت بزرگی است که می‌توان با استفاده از آن نه‌تنها اقتصاد شهر بندرعباس بلکه اقتصاد کل استان را متحول کرد.

 فعال اجتماعی هرمزگان افزود: هر چند که از نظر تجارت و وجود بنگاه‌های اقتصادی شهر بندرعباس پیش‌گام بوده؛ اما از لحاظ تفریحات دریایی هیچ پیشرفتی نکرده است.

 محبی با بیان اینکه بیشترین تفریحات دریایی هرمزگان در جزایر کیش و قشم متمرکز شده است، مطرح کرد: تقریباً هیچ سهم بندرعباس از تفریحات دریایی است و تنها به زدن چند کلوپ دریایی در کنار ساحل بسنده شده است.

 وی ادامه داد: در کشورهای پیشرفته بیشترین تفریحات به سمت‌وسوی تفریحات دریایی رفته است و حتی کشورهایی که دریا نداشته دریاچه‌های مصنوعی راه انداخته و از این طریق درآمدزایی می‌کنند.

 فعال اجتماعی هرمزگان تصریح کرد: به‌صورت پراکنده تفریحات دریایی در بندرعباس وجود دارد که نیاز است به‌صورت کامل ساماندهی شود.

 محبی عنوان کرد: زمستان و ایام نوروز اوج حضور گردشگران در شهر بندرعباس است که می‌توان با ساماندهی کلوپ‌های مختلف دریایی از ساحل نخل ناخدا گرفته تا ساحل سورو هم درآمدی برای بومیان راه انداخت و هم گردشگران سردرگم از نبود گردشگری دریایی باشند.

 وی خاطرنشان کرد: امید است که امکانات رفاهی در کنار رونق تفریحات دریایی در شهر بندرعباس افزایش یابد تا گردشگرانی که از سراسر کشور یا توریست‌های خارجی که به این شهر سفر می‌کنند خاطره‌ای خوش از سفر به شهر ساحلی بندرعباس داشته باشند.

 انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.