نسیمی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز» اظهار کرد: حمله حماس در ۷ اکتبر نقطه شروع جنگ شناخته میشود. تصاویر منتشر شده در نگاه اول بهانه خوبی به صهیونیستها جهت کشتار فلسطینیها داده بود، اما تحرکات رژیم مانع از بهرهبرداری حداکثری تلآویو میشد.
وی مطرح کرد: این پدیده که قسمت اعظمی از افکار عمومی جهان باوجود حمله ۷ اکتبر و تصاویر منتشر شده از آن نهتنها کنار غزه، بلکه صریحاً کنار حماس ایستاد و این ایستادن پیش از حمله زمینی شکل گرفت، ابعاد بزرگتری از تنفر و دوری افکار عمومی از رژیم صهیونیستی را نمایان کرد.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اجتماعات و راهپیماییهای سراسر جهان حاکی از آن بود که دیگر افکار عمومی همواره و تحت هر شرایطی رژیم صهیونیستی را مظلوم ندیده؛ بلکه ظالم می ببیند و افکار عمومی به طور قابلتوجهی با اساس و موجودیت رژیم مشکل دارد.
نسیمی بیان کرد: باید پذیرفت که قدرت نظامی حماس و جبهه مقاومت تابآوری شهرکنشینان را بهزانو در آورد و در ادامه طاقت آنان تمام شد که ادامه این مسیر میتوانست به فروپاشی اوضاع اجتماعی و سیاسی رژیم صهیونیستی منجر شود.
وی اذعان کرد: نتانیاهو حتی باوجود تهدیدات جناحهای افراطی توافق آتشبس را امضا کرد. پس باید خاطرنشان کرد که نتیجه صلح در غزه پیروزی جبهه مقاومت است؛ زیرا هدف اصلی اسرائیل در غزه ازبینبردن حماس یا خلع سلاح فلسطینیان نبود. آنها با بمباران پیاپی مدارس و بیمارستانها به دنبال پاکسازی قومی فلسطینیان در این منطقه بودند که بههیچوجه به این هدف نزدیک هم نشدند.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: طوفان الاقصی باعث شد تا بخشی از جامعه جهانی به ذات اسرائیل و مفهوم واقعی خونخواری و نژادپرستی و کودکشی این رژیم پی ببرند.
انتهای خبر/