مواد مخدر از بدن جوان هرمزگانی خارج شد
شماره خبر : 6361
07:19 1403-10-15
رئیس مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم بندرعباس:
مواد مخدر از بدن جوان هرمزگانی خارج شد
رئیس مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم بندرعباس گفت: بیش از ۱۰۰ بسته مواد مخدر جاسازی شده از بدن یک جوان ۲۲ساله خارج شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ سعید کاشانی اظهار کرد: بیش از ۱۰۰ بسته مواد مخدر جاسازی شده از بدن یک جوان ۲۲ساله خارج شد.

رئیس مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم بندرعباس افزود: این جوان هفته گذشته بر اثر تصادف به مرکز درمانی شهرستان حاجی‌آباد منتقل که پس از بررسی‌های درمانی مشخص شد که فرد حامل بسته‌های مواد مخدر در شکمش بوده است.

وی گفت: بیمار به دلیل کاهش سطح هوشیاری و نیاز به جراح مغز و اعصاب به مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم بندرعباس اعزام و سی‌تی‌اسکن شده و برای جراحی به اتاق عمل منتقل شد.

روانبخش مدیرگروه اتاق عمل مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم بندرعباس نیز گفت: گروه پزشکی اتاق عمل پس از جراحی و خارج‌کردن صد بسته به وزن کلی بیش از یک کیلوگرم به حراست بیمارستان و مقامات انتظامی تحویل داده شد.

وی افزود: بیمار در حال حاضر در بخش ICU بستری است و حال مساعدی دارد.

انتهای خبر/ 

منبع: روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی 

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!