حجتالاسلام غلامحسین حقانی، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ با اشاره به فضایل اخلاقی و اجتماعی حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: با بررسی زندگانی حضرت زهرای مرضیه(س) حتی قبل از تولدشان، درمییابیم که در دوران بارداری مادرشان، برای ایشان مایه آرامش بودند و این موضوع را حضرت خدیجه(س)، اذعان داشتهاند.
وی با اشاره به فلسفه لقب «ام ابیها» حضرت زهرا(س) افزود: ایستادگی و مقاومت حضرت زهرا در دوران طفولیت در خانه پیغمبر (ص) تا آنجایی ادامه دارد که پدر بزرگوارشان، صفت «ام ابیها» به ایشان میدهند و مایه دلخوشی پیامبر مکرم اسلام(ص) میشوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: حضرت زهرای مرضیه(س)، نماد مقاومت، ایستادگی و صبر و تحمل و در عین حال، دلیل پیشرفت در اسلام محمدی هستند.
حقانی همچنین بیان داشت: علیرغم همه این ویژگیها، حضرت فاطمه زهرا (س)، در حوزه مأموریتی خود، زنی سختکوش و تلاشگر بودند.
وی اضافه کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) در زندگی با حضرت علی(ع) نیز ثابتقدم بود و محکم ایستاد، زندگانی حضرت علی(ع) که علیرغم ساده بودن، سراسر با جنگ و مجروحیت همراه بود اما زهرا مرضیه(س) این سبک زندگی را با جان و دل پذیرا شدند و در خانه همسرشان نیز موجبات آرامش همسر و اهل منزل را راهم میآورند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: رفتار حضرت فاطمه(س) در منزل به گونهای بود که همسر گرامیشان حضرت علی(ع) به پیامبر فرمودند «هرگز گلهای از زهرای مرضیه نشنیدم»
حقانی تصریح کرد: زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) بعد از رحلت پیامبر اسلام(ص) نیز درس و الگویی برای همه ما است که ایستادگی و استواری را در مسیر پیشرو نشانهای از عظمت و مقاومت است، باید در زندگی خود، این موضوعات را جدی بگیریم، اگر در مسیر انقلاب اسلامی و مجاهدت و وظایف محوله، محکم بایستیم، به دستاوردهای بزرگی دست خواهیم یافت.
وی گفت: حضرت زهرا(س)، موانع زیادی بر سر راهشان بود و با جدیت، آنها را برطرف ساخت و به اهدافشان رسیدند، ما نیز باید از مقاومت و ایستادگی حضرت فاطمه زهرا(س) درس بیاموزیم که هنگام برخورد با موانع، تلاش کنیم و با مقاومت و ایستادگی، آن موانع را برطرف سازیم.
انتهای خبر/