خبر های امروز : 15
رسانه‌های محلی نقشی کلیدی در توسعه ارتباطات دارند
فرهنگی | شماره خبر : 7017
1403-12-08 13:49 https://hormoz.ir/short/NEqwJ
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان:
رسانه‌های محلی نقشی کلیدی در توسعه ارتباطات دارند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان هرمزگان گفت: رسانه‌های محلی نقشی کلیدی در توسعه ارتباطات دارند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی هرمز، فرخنده جلالی در آئین اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان هرمزگان که با حضور جمعی از فعالان رسانه‌ای و مسئولان استانی در سالن فردوسی شهرداری بندرعباس برگزار شد، با اشاره به نقش رسانه‌های محلی در امیدآفرینی، گفت: خبرنگاران استان با وجود محدودیت‌های مالی و امکانات، همواره با روحیه جهادی در صحنه حضور دارند.

وی با بیان اینکه وابستگی کمتر رسانه‌های محلی به آگهی‌های دولتی موجب توسعه بیشتر آنها می‌شود، افزود: اگر حمایت‌های لازم در حوزه اقتصاد رسانه صورت گیرد، دست رسانه‌های محلی برای توسعه بازتر خواهد شد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان تصریح کرد: رسانه‌ها به‌عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان، دغدغه‌های جامعه را منعکس می‌کنند و ضروری است که مدیران دولتی با رویکردی اصلاح‌گرایانه به انتقادات رسانه‌ای نگاه کنند.

جلالی با تأکید بر تقویت پیوست‌های رسانه‌ای به‌عنوان یکی از تأکیدات رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: «رسانه‌های محلی با انعکاس دقیق مسائل پیرامونی، نقشی کلیدی در توسعه ارتباطات و حل مشکلات ایفا می‌کنند.

وی ادامه داد: هرچقدر تحریریه‌های رسانه‌ای در استان قوی‌تر باشند، مشکلات نیز سریع‌تر شناسایی شده و مدیران بهتر می‌توانند برای حل آنها راهکار ارائه دهند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در پایان از تلاش‌های بسیج رسانه و تمامی فعالان این عرصه که زمینه تعامل و رقابت سالم میان رسانه‌ها را فراهم کرده‌اند، قدردانی کرد.

گفتنی است، آئین اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان هرمزگان با حضور جمعی از فعالان رسانه‌ای و مسئولان استانی برگزار شد. 

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.