به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ مدتی است خیابانهای شهرمان تبدیل شده به جولانگاه دخترانی که خود را با اشکال مختلف سعی در ایجاد رقابتی میان خودشان برای برهنگی کردهاند.
مدتی است خیابانها و کوچهها و بازارها محلی شده برای عرضاندام دخترانی که از سرتاپا یا تزریقی شدهاند یا عمل زیبایی، دیگر هر چه برهنهتر باکلاستر، هر چه بیحجابتر روشنفکرتر.
مدتی است جای امربهمعروف با نهیازمنکر جابهجا شده است، ورد زبان همه شده دلپاک باشد ظاهر مهم نیست، امنیت روانی و اجتماعی و روح و روان به یغما رفته و مسئولان و متولیان امر در پی خواب زمستانی هستند.
مدتی است مجلس و دولت برای اعلامنکردن قانون عفاف و حجاب با هم دست بیعت دادهاند و روزگار، آشوب روحی و روانی را برای مردم مؤمن و متدین تدارک دیده است .
بازار اشباع شده از انواع لباسهای بدننما و هر چه عریانتر فاخرتر، روزگار عجیبی است این دوره، اگر برهنگی هنر بود «حجاب را تاج بندگی» قرار نمیدادند.
امروزه کوچه و خیابان و بازار شده مملو از دخترانی که برای دیدهشدن مسابقه برهنگی را در پیش گرفتهاند و هر کدام برهنهتر باشد روشنفکرتر و باکلاستر معرفی میگردد و اگر در همان خیابان و کوچه و بازار خانمی محجبه با چادر رویت شود همه آن را انگشتنما میکنند و وی را از عهد قجر میخوانند. دیگر جای امربهمعروف و نهیازمنکر جابهجا شده و انگارنهانگار که اتفاقی افتاده است.
هنوز یادمان نرفته که فتنه سه سال قبل فتنهٔ مهسا امینی نبود؛ بلکه این بهانهای بود برای رشد قارچگونه برهنگی در جامعهٔ اسلامی.
گاهگاهی رنگ و رُخ جامعه عطرآگین میشود به حضور شهدای گمنام و بانامی که کوچه و خیابانها را از هر عیبی پاک مینمایند، میآیند تا ما به خود بیاییم که آنها که بودند و برای چه رفتند؟!! ولی ادامه راهشان را این سالها خیلیها مسدود کردهاند. مثلاً آموزش و پرورش دیگر هر چه درس ایثار و شهامت و شهادت است را حذف و بجای آن هنرمندان ناموزون را الگو و علم میکند. دانشگاه که بماند.
«من نسبت به این [مسئلهٔ حجاب و حیای اسلامی در دانشگاهها] دغدغه دارم و من خواهش میکنم که هم مسئولان دانشگاهها و رؤسای دانشگاهها، هم مدیران وزارتهای مربوط به دانشگاهها، هم خود دانشجوها بخصوص دخترخانمها به مسئلهٔ حجاب، به مسئلهٔ فاصلهگذاری بین زن و مرد که در اسلام وجود دارد توجّه کنند، به آن اهمّیّت بدهند، موازین شرعی را در دانشگاه رعایت کنند. ۲۸/۰۲/۱۳۹۹
بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی»
راستی چرا دولت اصرار دارد مجلس قانون را ابلاغ نکند؟ یا شایدم بر عکس باشد و یا شایدم بیعت مجلس و دولت است؟
«حجاب یک حکم شرعی و یک مسئلهٔ قانونی است و در این زمینه باید در درجه اول، دستگاههای دولتی و حکومتی و مدیران آنها مراقبت کنند تا بر اساس قانون عمل شود. ۳۰/۰۵/۱۳۹۸
دیدار رئیسجمهور و اعضای هیات دولت با رهبر انقلاب»
چه جوانهایی که خونشان برای این نظام و انقلاب دادند تا این انقلاب بارورتر و پرثمرتر گردد و چه بسیار مسئولانی که به واسطه همان خونها اینک بر راس و بر کرسی نشستهاند و خونهای شهدا را...
نمیدانم شاید نگاه آموزش و پرورش به سمتی رفته است که دیگر الگوهای دینی، اصیل، ملی و فاخر ما در آن جایگاهی ندارند. مهمترین نهاد تربیتی در حال حاضر بهعنوان یکی از پر معظلترینها گشته است و کسی در این زمینه نه حرفی میزند و نه برای رفع مشکل اقدامی میکند. کافی است برای اثبات این حرفم گاهی موقع ورود و یا خروج دانشآموزان و حتی دانشجویان به مدارس و دانشگاهها مراجعه کرد. کمی جلو درب مدرسهای و یا دانشگاهی توقف کنید تا علاوه بر بازار، کوچه و خیابان مدارس را نیز به جمع برگزارکنندگان مسابقه برهنگی اضافه کنید. جالب است بدانید در ورودی مدارس دختر به همراه مادر... و گاهی مادر وضعیتش از دختر...
و اما چرا مسئولان فرهنگی، آموزشی، هنری، تربیتی به خواب زمستانی رفتهاند؟
چرا متولیان امربهمعروف و نهیازمنکر و حتی بانیان امنیت اجتماعی سکوت کردهاند؟
سالهاست مقام معظم رهبری برای اقدام فرهنگی در کشور به همهٔ علاقهمندان به این نظام و انقلاب فرمان صادر کرد «آتشبهاختیار» و این یعنی جهاد هر ایرانی برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در عرصههای مختلف، در زمینههایی که میتواند هر فرد قدمی را برای این انقلاب بردارد. یعنی من یعنی تو وقتی ما شویم قدرت ایمان مستحکمتر میشود. یعنی ما پادررکاب باشیم، بنا به فرمان ولیامر مسلمین فقط گوشزد کنیم. اثر دارد .
آنچه امروز در کوچه و خیابان و بازار و مدارس میبینیم ماحصل سالها برنامهریزی و کار و تلاش دشمن برای از راه بهدرکردن، حیا را زدودن، غیرت را برچیدن، عفت را پاک و خدشهدار کردن بود آیا هنوز میخواهید بنشید و تماشا کنید؟ آیا میخواهید این رویه فراگیر شود؟ آیا میخواهید تماشاگر باشید؟
قطعاً اگر بیدار نشویم با لگد دشمن از خواب بیدار خواهیم شد...
«مسئلهٔ حجاب یکی از چیزهایی است که میتواند در خطر جاذبهٔ جنسی محدودیّت ایجاد کند؛ از این جهت در اسلام روی مسئلهی حجاب تأکید شده است.
حجاب یک ضرورت شریعتی است؛ شریعت است؛ ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند. این که حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب هست، لازم است، ضروری است، نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود. مقام معظم رهبری»
انتهای خبر/