خبر های امروز : 6
اجرای ۶۴۲۲ طرح کسب و کار توسط مددجویان
اجتماعی | شماره خبر : 6920
1403-11-30 18:26 https://hormoz.ir/short/4PO1M
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان خبر داد:
اجرای ۶۴۲۲ طرح کسب و کار توسط مددجویان
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: پرداخت تسهیلات ‌اشتغال بلندمدت، تعداد ۶ هزار و ۴۲۲ طرح کسب و کار توسط مددجویان و نیازمندان در هرمزگان ایجاد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمز به نقل از روابط عمومی کمیته امداد هرمزگان، حمید باسره، ضمن گرامیداشت روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی، در خصوص فراهم نمودن زمینه اشتغال و خودکفایی اقتصادی مددجویان این نهاد، گفت: به منظور کمک به توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های نیازمند و ایجاد فرصت شغلی برای جوانان مستعد اشتغال تحت حمایت، با مشاوره، پشتیبانی و نظارت فنی کارشناسان کمیته امداد و همچنین پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال بلند مدت به کارجویان، در سال جاری تعداد ۶ هزار و ۴۲۲ طرح اشتغال و کسب و کارهای متنوعی توسط مددجویان و نیازمندان در سراسر استان هرمزگان ایجاد شده است.

وی افزود: میزان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال پرداخت شده برای راه اندازی کسب و کارهای کوچک کارگاهی، خانگی و سایر طرح‌های اشتغال‌زایی مددجویان در مجموع بالغ بر ۶۸۶ میلیارد و ۱۵۸ میلیون تومان بود است.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان تصریح کرد: از این میزان، مبلغ ۳۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کمیته امداد و مابقی با همکاری بانک های عامل سراسر استان و از محل تسهیلات تکلیفی تبصره 2 قانون بودجه کشور تامین شده است.

باسره بیان کرد: گروه های هدف دریافت‌کننده این تسهیلات اشتغال بر اساس دستورالعمل‌های و ضوابط جاری کمیته امداد شامل مددجویان و فرزندان مددجویان مستعد اشتغال کمیته امداد و همچنین افراد فاقد شغل نیازمند حمایت که جزء پنج دهک پایین درآمدی جامعه و واجد شرایط دریافت خدمات از دستگاه‌های حمایتی باشند، می‌شود.

وی تصریح کرد: طرح‌های کسب و کار جدید و اجرا شده توسط مددجویان و نیازمندان در سال ۱۴۰۳، در زمینه‌های شغلی مختلف و متنوعی نظیر نیروگاه‌های خورشیدی کوچک خانگی، انواع صنایع دستی (چرم، حصیری، تلفیقی و...)، مشاغل مختلف خانگی، کشاورزی، دامداری، طرح‌های توجیهی خدماتی، صیادی، البسه محلی، کابینت‌سازی، کارگاه خیاطی، تاسیسات ساختمان، خدمات رایانه، تصویربرداری، حمل و نقل، تراکتور، صنفی و صنعتی و .... بوده است که با هدف کمک به پایدارسازی این کسب و کارها، بین سه تا پنج سال توسط کارشناسان فنی این نهاد نظارت بر این طرح‌ها انجام می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان یادآور شد: کمیته امداد استان هرمزگان در کنار ایجاد اشتغال از مسیر مشاوره شغلی و پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه، برنامه‌های آموزشی متنوعی نیز به منظور ایجاد زمینه اشتغال برای افراد فاقد مهارت شغلی و همچنین پایدارسازی مشاغل ایجاد شده توسط مددجویان از طریق کمک به مهارت افزایی مجریان طرح‌ها و به‌روز نگه‌داشتن آنان، برگزار می‌کند.

باسره گفت: امسال نیز تا کنون برای ۶ هزار و ۸۱۶ نفر از مددجویان و فرزندان آنان و با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای و آموزشگاه‌های خصوصی دارای مجوز رسمی از مراجع ذیربط و با هدف پرورش افراد توانمند و نیروی کار ماهر در بین جامعه مددجویی، اقدام به برگزاری دوره‌های متنوع آموزشی فنی و حرفه‌ای و مهارت‌افزایی کرده است که اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات حوزه معاونت اشتغال این نهاد برای ارائه این خدمات آموزشی هزینه شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد : یکی از دستاوردهای مهم و ملموس خدمات اشتغال این نهاد به جامعه هدف خود، تحقق توانمندی خانواده‌ها، رسیدن به درآمد پایدار و خودکفایی اقتصادی مددجویان است که امسال نیز در روز یکم اسفندماه ۱۴۰۳ و به یمن خوداتکائی و استقلال اقتصادی مجریان طرح‌های اشتغال اجرا شده در چند سال اخیر، جشن خودکفایی ۳۰۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان هرمزگان، با حضور مسئولان کشوری و استانی توسط این نهاد در بندرعباس برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

نظرات
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.