نرجس بیگلری در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «هرمز»؛ با اشاره به نقش فاطمه زهرا(س) به عنوان مادر و همسر، گفت: ایشان به عنوان همسری مهربان و مادری دلسوز شناخته میشوند. زندگی ایشان در کنار امیرالمؤمنین علی(ع) نشاندهنده همکاری و احترام متقابل در خانواده است.
وی عنوان کرد: پرورش فرزندانی همچون امام حسن(ع) و امام حسین(ع) که هر دو نقشهای تاریخی مهمی ایفا کردهاند، گواهی بر توانمندیهای تربیتی ایشان است.
مسئول امور بانوان و خانواده دفتر نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به فعالیتهای اجتماعی و سیاسی حضرت زهرا(س)، خاطرنشان کرد: با وجود محدودیتهای زمانی و مکانی، فاطمه زهرا(س) در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی نیز نقشآفرین بودند. خطبه فدک نمونهای از شجاعت و بصیرت سیاسی ایشان است.
بیگلری تشریح کرد: ایشان به عنوان مدافعی قاطع برای حقوق خود و خانوادهشان عمل کردند، که نشان از آگاهی و قاطعیت ایشان در مواجهه با ناملایمات است.
وی با اشاره به الگوی تقوا و زهد این بانوی بزرگوار، تصریح کرد: فاطمه زهرا(س) به خاطر زهد و تقوای عمیقشان مورد احترام فراوان هستند. زندگی ساده و بیتکلف ایشان الگویی برای تمام کسانی است که به دنبال زندگی معنادار و با فضیلت هستند.
مسئول امور بانوان و خانواده دفتر نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به اهمین بعد شخصبتی تعلیم و تربیت اسلامی حضرت زهرا(س)، اظهار کرد: ایشان به عنوان معلم و مربی، نقش مهمی در آموزش اصول و ارزشهای اسلامی داشتند. سیره و گفتار ایشان به عنوان منابعی ارزشمند برای تعلیم و تربیت در زندگی مدرن امروزی میتواند سودمند باشد.
بیگلری بیان کرد: فاطمه زهرا(س) به عنوان نماد کامل از همدلی، شجاعت، آگاهی اجتماعی و تقوا میتوانند الگویی مناسب برای زنان امروز باشند. با تاسی از ایشان، میتوان به بالندگی فردی و اجتماعی دست یافت و نقشی موثرتر در جامعه ایفا کرد.
انتهای خبر/