به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز، مهدی دوستی، در اين نشست كه شامگاه چهارشنبه ١٢ مهرماه با حضور جمعي از مديران و كارشناسان اين حوزه برگزار شد با بیان اینکه در برخی از حوزهها بیش از حد برروی توسعه زیرساختهای فیزیکی تمرکز شده است، گفت: در بسیاری از موارد میتوان با اعمال اصلاحات در مدیریت بندری نتایج مورد نظر را به دست آورد.
استاندار هرمزگان افزود: برای افزایش ظرفیت بندری کشورصرفاً ساختن بنادر جدید کارساز نیست بلکه باید روی موضوعات مدیریت بندری، ارتباطات بینالمللی و هماهنگی تمام موضوعات سختافزاری و نرمافزاری تمرکز کنیم.
دوستی با اشاره به بخش صنعت در استان، گفت: یکی از مشکلات هرمزگان، این است که میان شهرکهای صنعتی استان با شهرکهای صنعتی استانهای فلات مرکزی، مانند یزد و اصفهان هیچ تفاوتی وجود ندارد.
وی ادامه داد: متأسفانه شهرکهای صنعتی استان نتوانستهاند به درستی از مزیت مجاورت با دریا استفاده کنند بر همین اساس به دنبال تعریف محدودههایی هستیم که بتوانیم دریا را نیز در صنعت استان نقش دهیم و برای این منظور بر اساس واردات مواد اولیه و فراوری در آنها نیز برنامهریزی میکنیم.
وی، با اشاره به اهمیت فعالسازی بانکرینگ در استان هرمزگان، گفت: ما مشکلمان در بانکرینگ صرفا تولید سوخت نیست در حالی که تمرکز خود را برروی سوخت کم سولفور گذاشتهایم بلکه اصلیترین چالش مسائل مالی و بازاریابی به ویژه تنوع بخشی به خدمات است.
در این جلسه طرح توسعه پسکرانه ۲۴۰۰ هکتاری بندر شهید رجایی مورد بررسی قرار گرفت و ضمن بررسی پیشرفت پروژه درخصوص ادامه فرایند ساخت و آماده سازی فاز اول تصمیمگیری لازم انجام شد. همچنین مقرر شد جهت تهیه بسته اصلاحات فرایندی در بندر شهید رجایی از ظرفیت مشاور مدنظر سازمان بنادر استفاده شود.
انتهای خبر/
- نمایشگاه بینالمللی واردات شانگهای چین برگزار میشود 1403/03/30 09:24
- استقرار 60 واحد صنعتی در شهرکهای تازهتاسیس 1403/03/30 08:25
- پرورش ماهی در قفس گامی در جهش تولید 1403/03/29 08:27
- توقیف انبار 145 ميلياردي کالاي قاچاق 1403/03/29 09:52